Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Hali un "Chiefs" vienojas par 60 miljoniem

Juris Miņins
Juris Miņins

Hali un "Chiefs" vienojas par 60 miljoniem
Tamba Hali
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Kanzassitijas "Chiefs" ir noslēgusi jaunu līgumu ar savu otrās līnijas aizsargu Tambu Hali, nākamajās piecās sezonās piešķirot viņam 60 miljonus ASV dolāru.

Kanzassitijas "Chiefs" vienība vakardien noslēdza 60 miljonus vērtu (35 miljoni ir garantētā summa) piecu gadu līgumu ar savu aizsardzības līderi Tambu Hali. Aizvadītajā sezonā Hali rādīja atzīstamu sniegumu (51 spēka paņēmiens, 14.5 "seki", 4 piespiestās kļūdas), tāpēc nav brīnums, ka "Chiefs" vēl pirms brīvo aģentu tirgus atvēršanas noteica spēlētājam "franšīzes zīmogu", lai atturētu futbolistu no sarunām ar citiem klubiem.

Pēc šī līguma parakstīšanas 2006. gadā draftētais Hali (profesionāļa karjeru sāka kā aizsardzības līnijas malējais spēlētājs), kļuva par otro visapmaksātāko ārējo "lainbekeri" (OLB) visā līgā, sev priekšā palaižot tikai Demarkusu Veiru no Dalasas "Cowboys".

Tāpat "Chiefs" vienojās ar balsta pussargu (FB) Leronu Makleinu, kurš līdz šim pārstāvēja Baltimoras "Ravens", bet cits "fulbeks" Lorenss Vikerss pievienojās Hjūstonas "Texans". Savukārt Dalasas "Kovboji" ir noslēguši līgumu ar pēdējo aizsargu (SS) Abramu Īlemu, kurš pagājušezon, tāpat kā jau iepriekšminētais Vikerss, spēlēja Klīvlendas "Browns" kreklā. Visbeidzot Sentluisas "Rams" turpina pastiprināt savu pussargu rotāciju un nu jau ir vienojusies ar Kadilaku Viljamsu.

Atkāpjoties no transfēru ziņām, var minēt, ka vakardien par savas profesionāļa karjeras beigām paziņoja ilggadējais Sentluisas "Rams" saspēles vadītājs (QB), kurš pagājušsezon pārstāvēja Baltimoras "Ravens", Marks Baldžers.

Izmantotie resursi:
GridironFans.com