Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Arizona pieveic Dalasu, Breidijs - Meningu

Juris Miņins
Juris Miņins

Arizona pieveic Dalasu, Breidijs - Meningu
Brūss Arianss
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika izspēlētas Nacionālās futbola līgas (NFL) devītās nedēļas spēles un starp agrajiem mačiem tikās divas komandas, kas sezonas pirmajā pusē sataisīja gana daudz trokšņa – Arizonas "Cardinals" un Dalasas "Cowboys". Šajā spēlē uzvarēja Arizona (28:17).

Pirms mača jau bija zināms, ka Dalasas komandai nevarēs palīdzēt savainojumu guvušais pamatsastāva saspēles vadītājs Tonijs Romo, tāpēc uzbrukumā komanda bija jāvada Brendonam Vīdenam.

Mačs sākās ar Arizonas "Cardinals" uzbrukumu un... pirmo pārtverto bumbu NFL karjerā Taileram Patmenam, kurš veica 58 jardus un nogādāja bumbu ieskaites zonā. Šim uzbrukumam sekoja arī "Cowboys" trīs punktu brīvsitiens un pirmo ceturtdaļu NFL labākā komanda noslēdza ar atrašanos iedzinējos 0:10. Tomēr, otrās 15 minūtes bija daudz veiksmīgākas, jo Arizonas saspēles vadītājs Kārsons Palmers prata noorganizēt divus rezultatīvus uzbrukumus, to beigās ar piespēlēm atrodot Džonu Karlsonu un Džaronu Braunu.
Puslaika izskaņā Dalasas komanda, pateicoties Demarko Mareja spēles uzplaiksnījumiem, prata nokļūt tiešā ieskaites zonas tuvumā, taču pie 7 punktu uzbrukuma netika, kas nozīmēja, ka līdz ar puslaika signālu viņiem ir iespēja samazināt rezultāta starpību līdz minimuma, t.i., vienam punktam, taču tas nenotika, jo sitiens tika bloķēts un Patrikam Pītersonam parādījās iespēja gūt septiņus punktus "Cardinals" labā, taču "Cowboys" balsta pussargs Džeisons Vitens paspēja atgriezties aizsardzībā un apturēt Arizonas kornerbeku. 14:10 Aizonas labā – tā vēstīja rezultāta tablo ejot lielajā pārtraukumā.

Otrajā spēles pusē pēc būtības nekas nemainījās, jo, lai arī abas komandas ne vienmēr spēlēja labi, Arizona prata izmantot Dalasas kļūdas un guva vēl divu piezemējumus, turklāt visi piezemējumi tika gūti pie trešajām izspēlēm, šoreiz piespēlēts tika Andrē Elingtonam, bet Merions Graiss bumbu ieskaites zonā ienesa.
Jau pie rezultāta 28:10 Dezs Braients beidzot notvēra savas pirmās divas piespēles, no kurām viena bija rezultatīva, tādējādi uzstādot gala rezultātu.

Jāpiebilst, ka šajā cīņā pārtrūka Dalasas komandas pussarga Demarko Mareja spēļu sērija, kurā viņš guva vismaz 100 jardus. Šoreiz viņš apstājās pie 79. Savukārt Dezs Braiens, tāpat kā Terenss Viljamss ilgāko spēles daļu nespēja notvert nevienu piespēli. Kopā viņiem tika izdarītas 17 piespēles, no kurām notvertas tika tikai četras (katram pa divas) un kopā gūti 34 jardi.

Otrajā aizvadītās nakts līderu spēlē tikās Denveras "Broncos" un Jaunanglijas "Patriots", jeb tā bija divu mūsu dienu labāko saspēles vadītāju, Peitona Meninga un Toma Breidija, cīņa.

Pati spēle gan nebija diez ko ar sportisko intrigu piepildīta, jo mājnieki bija ievērojami pārāki par Denveras futbolistiem un, lai arī pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar Denveras vadību 7:3, tā bija vienīgā reize mačā, kad viņi vēl bija vadībā, jo "Patriots" guva 24 punktus pēc kārtas, panākot 20 punktu pārsvaru, bet spēli noslēdzot pie rezultāta 43:21 par labu Jaunanglijai.

Savukārt Pitsburgas "Steelers" un Baltimoras "Ravens" mačā, kurš noslēdzās ar rezultātu 43:23 par labu pitsburgiešiem, "Steelers" saspēles vadītājs Bens Rotlisbergers atkārtoja savu iepriekšējās nedēļas fantastisko sniegumu un atkal guva sešas rezultatīvas piespēles, kas divu maču summā viņam deva jaunu NFL rekordu – 12 TD piespēles divos mačos (iepriekšējais rekords bija 11 rezultatīvas piespēles).

Šajā nedēļā ir atlikusi vairs tikai viena spēle, jo šonakt savstarpējo cīņu aizvadīs Indianapolisas "Colts" un Ņujorkas "Giants".

NFL regulārā sezonā, 9. spēļu nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
SaintsPanthers28:10
CardinalsCowboys28:17
RaidersSeahawks24:30
BuccaneersBrowns17:22
EaglesTexans31:21
JetsChiefs10:24
JaguarsBengals23:33
ChargersDolphins0:37
RedskinsVikings26:29
Rams49ers13:10
BroncosPatriots21:43
RavensSteelers23:43

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-11-03 13:44, pirms 10 gadiem
ko tagad teiksiet par arizonu?

pats:broncos bija liela vilšanās. sajūta, ka denvera paši netic, ka var uzvarēt SB šogad.

     [+] [-]

, 2014-11-03 14:22, pirms 10 gadiem
Ko gan daudz var pateikt, spēlējot pret Vīdenu? Vispār jābrīnās, kā šī Cowboys komanda turas kopā, ar tik daudz traumām.

     [+] [-]

, 2014-11-03 15:03, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Ko gan daudz var pateikt, spēlējot pret Vīdenu? Vispār jābrīnās, kā šī Cowboys komanda turas kopā, ar tik daudz traumām.
Jā, protams, Arizona gan spēlē ar visiem labākajiem, tāpēc arī uzvar... (sarkasms).

  +1 [+] [-]

, 2014-11-03 15:30, pirms 10 gadiem
Tāpēc jau es izcēlu Vīdenu, jo rezerves QB tomēr ir krietni svarīgāka loma nevis kādi robi aizsardzībā. Ar Vīdenu viņi sīvi spēkotos pat ar Raiders.

     [+] [-]

, 2014-11-03 15:59, pirms 10 gadiem
tas tikai vēl viens iemesls domāt, ka Dalasas starts ir drīzāk gļuks un avansā izmaksāta veiksme, nevis likumsakarība. tā komanda uz puņķiem turas.
p/o vēl nebūt nav garantēti.

     [+] [-]

, 2014-11-03 16:07, pirms 10 gadiem
Ņemot vērā to, ka viņi ir zaudējuši vēl pāris svarīgus spēlētājus pēdējās nedēļās + Romo, 2 zaudējumu sērija noteikti ir likumsakarīga. Pirms tam Cowboys bija spēcīga komanda. Pilnīgi iespējams, ka PO netiks, lai gan Eagles nāksies spēlēt ar Sančezu, kamēr RG3 neprot uzvarēt. Visa divīzija ir notraumējusies tā, ka maz neliekas.

     [+] [-]

, 2014-11-03 17:11, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Tāpēc jau es izcēlu Vīdenu, jo rezerves QB tomēr ir krietni svarīgāka loma nevis kādi robi aizsardzībā. Ar Vīdenu viņi sīvi spēkotos pat ar Raiders.
Tā ir čīkstēšana... .
Arizona, atgādināšu, 3 no 8 mačiem spēlēja bez Palmera, turklāt vienā no mačiem laukumā bija jāiet arī 3. QB (kad pret Denveru Stentonam tricinājums bija, Logans Tomass, kurš vispār ir rokijs, devās laukumā). Bilance šajos mačos bija 2-1.

No aizsargiem - Dokets, Eibrahams, Šonesijs ir ārā (bet tie visi ir pamatsastāva aizsargi), Vašingtonam diskvalifikācija, tāpat arī Kempbels 1/4 daļu no sezonas nav spēlējis.

Ja mēs paskatamies uz šo brīdi kas ir IR sarakstos ARI un DAL, tad, ja mēs ņemam starterus, tad katrai komandai nav trīs pamatsastāva spēlētāju.

Tb raudāt, oi, Dalasa savainota, oi, viņiem slikti... TAS IR NFL, TUR VIENMĒR KĀDS IR SAVAINOTS UN NEVIENA KOMANDA NEKAD NAV SAVĀ UZ PAPĪRA LABĀKAJĀ SASTĀVĀ.

Tikai vienas komandas ir KOMANDAS, ar savu rokrakstu, stilu un spēles sistāmu, kamēr citas daudz vairāk spēlē uz talantiem un kā pusotru maču nav viena spēlētāja, lai arī QB, tā "izšķīst" paši savos raudulīgajos puņķos.

     [+] [-]

, 2014-11-03 17:55, pirms 10 gadiem
Mieru tikai mieru. Viss, ko centos pateikt, ka no šīs spēles nevar neko daudz spriest, jo bez Romo Cowboys ir krietni sliktāka komanda, turklāt papildu zaudējumi aizsardzībā, iespējams, to ir padarījusi no 6-1 top komandas par lejasgala puņķi. Tāpēc pirms spēles, kā uzzināju, ka Romo nespēlēs, paredzēju stabilu uzvaru Arizonai, tā arī bija, līdz ar to nekādus baigos secinājumus par Arizonas spēku izdarīt nevar, jo tika apspēlēta nīkulīga komanda.

To, ka Cards ir spēcīgi, jau esmu teicis pirms tam - zolīda aizsardzība un big play offence ir laba formula. Bet, kad būs spēles pret Seahawks, tad gan varēs spriest, ko Arizona var iespēt pret top komandām (protams, ja vien atkal nebūs nezin kādas traumas). Ņemot vērā to, ka schedule Arizonai ir viegls, daudz tādu testu nemaz nebūs.

     [+] [-]

, 2014-11-03 18:37, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Mieru tikai mieru. Viss, ko centos pateikt, ka no šīs spēles nevar neko daudz spriest, jo bez Romo Cowboys ir krietni sliktāka komanda, turklāt papildu zaudējumi aizsardzībā, iespējams, to ir padarījusi no 6-1 top komandas par lejasgala puņķi. Tāpēc pirms spēles, kā uzzināju, ka Romo nespēlēs, paredzēju stabilu uzvaru Arizonai, tā arī bija, līdz ar to nekādus baigos secinājumus par Arizonas spēku izdarīt nevar, jo tika apspēlēta nīkulīga komanda.

To, ka Cards ir spēcīgi, jau esmu teicis pirms tam - zolīda aizsardzība un big play offence ir laba formula. Bet, kad būs spēles pret Seahawks, tad gan varēs spriest, ko Arizona var iespēt pret top komandām (protams, ja vien atkal nebūs nezin kādas traumas). Ņemot vērā to, ka schedule Arizonai ir viegls, daudz tādu testu nemaz nebūs.
Es jau neko, tik tā, uz publiku spēlēju...

Ja tā mierīgāk un bez vipendrjoža, tad Arizonai pa lielam tagad vairs nekas tā nav jāpierāda, jo galvenais ir tikt PO. Protams, ka labāks sīds būtu labi utt., bet pa lielam, tas jau neko nemaina vai 11 vai 14 uzvaras būs.

Par tālāko spēlēšanu - neteikšu, ka spēlēšana ir viegla. Jo, Sietlas faktors ir viens, bet vēl jau ir Detroita + vēl trīs spēles iekš NFCW, kur, tīri atgādināšanai, Sentluisa ir piesitusi gan Sietlu, gan Sanfrancisko un viņiem ir 2 uzvaras 3 spēlēs (abi W nopelnīti tieši divīzijas spēlēs)... nav jau nemaz tik viegli kā liekas tā pārskatot pa fikso.

Kanzassitija, protams, arī ir vērā ņemams spēks, jo ir 5-3 komanda. Vienīgā tāda spēle, kurā ARI ir jāuzvar 100% ir pret Atlantu. Viss pārējais ir tā... ar ļoti daudziem "bet" un "ja".

Overall par Cards - aizsardzība ir ok (bet labi zināms, ka ar četriem izkritušajiem būtu vēl labāka, tāpēc ir tāds nepilnīgas laimes moments). Galvenais aspekts gan ir tas, ka viņi maz kļūdās un tās kļūdas, ko pieļauj, tieši dēļ aizsardzības, viņiem ir iespēja labot. Kā arī, protams, ir uzbrukums ar n-tajiem targetiem un ļoti ok RB, kas iepriekšējos gados, pat ar Eddžerinu Džeimsu bekfīldā, īsti nebija. Ja vēl Dvajers nebūtu DSQ... bet tā ir tieši tāda pati čīkstēšana.

Es pirms sezonas domāju, ka ja būs 7-8 uzvaras (zinot robus aizsardzībā), būs ok...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-03 23:27, pirms 10 gadiem
Sančez vakar bija ok

     [+] [-]

, 2014-11-04 00:06, pirms 10 gadiem
Arizona tāpat pārvērtēta
Kausu jāceļ Patriotiem, jāpaskatās kādas likmes pagaidām, uz jaungadu iekasēt varētu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-04 14:05, pirms 10 gadiem
Dzoniy rakstīja: Kur Arizona ir parverteta?Komanda,kurai trapijies tiri labs spelu kalendars un lidz sim ir spejusi izmantot visas savas iespejas!Bet tik un ta-neviens pirms sezonas neprognozeja,ka vini bus ligas lideri. Drizak vini varetu but nenoverteti,jo var jau sameklet visadus attaisnojumus,bet piem vakar redzetais man patika-ja ta turpinas,tad sagadas ne vienu vien parsteigumu.

Liec,liec uz Patriots,es pec tam pasmiesos Es vairak liktu uz Denveru,vienigi plovi nav tas laiks,kad #18 ir tikpat izcils,ka regularaja.
Var jau būt ka nav, es no viņiem redzēju tikai Chargers spēli, un tur Chargeru pašu kļūdas bija noteicošās.

Uz donkos nav jēga likt, aizvakar izskatījās gandrīz tāpat, kā superbowlā.

     [+] [-]

, 2014-11-04 14:13, pirms 10 gadiem
Starp citu, Luck, ja tā turpinās, ir visas iespējas uzstādīt rekordu passing yards ziņā!

     [+] [-]

, 2014-11-04 21:11, pirms 10 gadiem
Bens zvērs. Martavis Bryant velk uz gada rokiju . 3 NFL spēlēs 5 TD.
pēdējās divas spēles - kas var būt labāks par šo?
p.s. par arizonu. lauvas , bet ar labu veiksmes piedevu. patinot atpakaļ sezonas sākuma diskusijas, kurš ir labākais wr arizonai? vai tik nebūs L.F. viņš ir game maker. katrā spēlē ir kāds svarīgs long 3 down.