Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rūsiņa "Flames" atgriežas uz uzvaru takas

Juris Miņins
Juris Miņins

Rūsiņa "Flames" atgriežas uz uzvaru takas
Ralfs Rūsiņš. Foto: liberty.edu/flames

Ralfa Rūsiņa pārstāvētā Libertī "Flames" koledžu futbola komanda aizvadītajā naktī ar 36:12 pārspēja UAB "Blazers" vienību, tādējādi svinot savu ceturto uzvaru sezonā.

Pēc iepriekšējā nedēļā piedzīvotā zaudējuma Sirakjūsu universitātes komandai, kura dēļ pārtrūka "Flames" uzvaru sērija, šajā nedēļā Libertī skolas komanda tikās ar Alabamas universitātes "Blazers" komandu.

Spēles pirmais puslaiks gan bija mazrezultatīvs un noslēdzās pie rezultāta 3:3, taču trešajā ceturtdaļā "Flames" komandas saspēles vadītājs un lielākā uzbrukuma zvaigzne Malīks Viliss noorganizēja trīs piezemējumus un "aizbēga" no saviem oponentiem. Spēlē kopumā Viliss bumbu spēja pavirzīt par 431 jardiem un trīs reizes viņš bija atbildīgs par bumbas nonākšanu ieskaites zonā.

Ralfs Rūsiņš pēc diviem ļoti produktīviem mačiem, kuros katrā izcēlās ar pieciem tvērieniem, šoreiz tik ražīgs nebija, taču tika pie 1.5 sekiem, kas bija labākais rādītājs mačā un arī viņa paša šīssezonas lielākais seku skaits mačā. Tāpat viņa kontā divi tvērieni.

Līdz šim piecās aizvadītajās spēlēs aizsardzības līnijas vidū spēlējošais, 198 cm garais un 147 kg smagais Ralfs Rūsiņš ir izcēlies ar 14 tvērieniem un 2.5 sekiem.

Nākamo spēli Libertī "Flames" aizvadīs pēc nedēļas, tiekoties ar Vidustenesī "Blue Raiders" komandu. Kopā ar šo maču, regulārajā sezonā Libertī komandai ir vēl septiņas cīņas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/