Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"49ers" pirmās kārtas izvēli sašauj krūtīs laupīšanas mēģinājuma laikā

Emils Ozerinskis

"49ers" pirmās kārtas izvēli sašauj krūtīs laupīšanas mēģinājuma laikā
Rikijs Parsels. Foto: Florida Gators

Nacionālās futbola līgas (NFL) finālistes Sanfrancisko "49ers" debitants Rikijs Parsels nedēļu pirms jaunās sezonas sākuma cietis laupīšanas mēģinājumā, kā rezultātā 23 gadus vecais malējais uzbrucējs sašauts krūtīs.

Aizvadītajā NFL draftā pirmajā kārtā ar 31. numuru izvēlētais Rikijs Parsels sestdien gaišā dienas laikā kļuva par upuri laupīšanas mēģinājumā, kad jauno NFL futbolistu no viņam piederošā Rolex pulksteņa centās atbrīvot 17 gadus vecs jaunietis ar ieroci. Kā atklāj Sanfrancisko policijas departaments - konflikta laikā Parsels tika sašauts krūtīs, bet cietis esot arī uzbrucējs.

Par spīti šāviena brūcei, amerikāņu futbolists pats uz savām kājām spēja aiziet līdz ātrās medicīniskās palīdzības brigādei. Tiek vēstīts, ka Parsels nopietnā, bet stabilā kondīcijā atrodas slimnīcā.

Rikijs Parsels savas koledžu futbola pirmās trīs sezonas pavadīja Arizonas "Sun Devils" rindās, bet pēdējos divus gadus bija Floridas "Gators" zvaigzne. Lai gan viņam tika paredzēta draftēšana otrajā kārtā, tomēr Super Bowl finālu sasniegusī Sanfrancisko "49ers" viņu izvēlējās ar pirmās kārtas priekšpēdējo numuru.

Šīs vasaras laikā mira cits amerikāņu futbolists, kuram šosezon bija jādebitē Nacionālajā futbola līgā. Jūlija sākumā ceļu satiksmes negadījumā kopā ar diviem saviem vidusskolas komandas biedriem bojā gāja malējais aizsargs Kairī Džeksons no Oregonas Universitātes. Viņu nedaudz vairāk kā divus mēnešus iepriekš NFL drafta ceturtajā kārtā ar kopējo 108. numuru izvēlējās Minesotas "Vikings".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...