Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rūsiņš piedalīsies NFL komandas "Ravens" treniņnometnē

Juris Miņins
Juris Miņins

Rūsiņš piedalīsies NFL komandas "Ravens" treniņnometnē
Ralfs Rūsiņš. Foto: liberty.edu/flames

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Baltimoras "Ravens" uz savu jauno spēlētāju treniņnometni ir uzaicinājusi Latvijas amerikāņu futbolistu Ralfu Rūsiņu.

Latvijas amerikāņu futbolists Ralfs Rūsiņš ir saņēmis un arī pieņēmis Baltimoras "Ravens" uzaicinājumu piedalīties pavasara jauno spēlētāju-debitantu treniņnometnē. Šādās nometnēs piedalās komandu jaunpienācēji – draftētie spēlētāji un tie ar kuriem komandas ir noslēgušas līgumus kā nedraftētajiem brīvajiem aģentiem vai uzaicinājuši uz pārbaudēm ar domu šādu līgumu noslēgt.

Ralfs Rūsiņš līdz šim spēlēja koledžu futbolā, pārstāvot Libertī "Flames" komandu. Gada sākumā viņš arī bija viens no tiem 13 spēlētājiem, kurus NFL iekļāva starptautisko talantu programmā, kuras mērķis ir izcelt ārpus ASV dzimušos spēlētājus un dot viņiem iespēju pacīnīties par vietu NFL komandu sastāvos.

Laikā, kamēr Rūsiņš spēlēja NCAA čempionātā, viņš no rezervista kļuva par stabilu "Flames" pamatsastāva spēlētāju (144 tvērieni, 7 seki), kā arī lika NFL skautiem pievērst uzmanību arī viņam. Tomēr, neskatoties uz to, 2022. gada NFL draftā viņa vārds netika nosaukts un pie tūlītēja līguma Ralfs arī netika.

196 cm garais un aptuveni 145 kg smagais spēlētājs, kurš ar amerikāņu futbolu iepazinās un sāka spēlēt Latvijā, līdz šim spēlēja aizsardzības līnijā, iekšējā aizsarga (DT/NT) pozīcijā, taču vēl aizvadītās sezonas laikā eksperti runāja, ka viņš varētu spēlēt arī uzbrukuma līnijā un viņa spējas šajā ampluā tika pārbaudītas arī pirmsdrafta testos.

Jāpiebilst, ka Baltimoras "Ravens" 2022. gada draftā ir izvēlējušies vienu aizsardzības līnijas iekšējo aizsargu, Trevisu Džonsu (3. kārta, 12. izvēle) un vienu uzbrukuma līnijas futbolistu Danielu Falalī (4. kārta, 5. izvēle), bet ar Āronu Džonstonu ir parakstīts nedraftētā brīvā aģenta līgums.

     [+] [-]

, 2022-05-03 11:56, pirms 2 gadiem
Veiksmes! Lai izdodas!