Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Sugar Bowl" uzvar Jūta

Juris Miņins
Juris Miņins

"Sugar Bowl" uzvar Jūta
Jūtas "Utes" ar kausu
Foto: AP

ASV koledžu sporta asociācijas (NCAA) futbola turnīrā ir aizvadītas kārtējas Kausu spēles un aizvadītās nakt centrālajā cīņā, "Sugar Bowl", Jūtas "Utes" ar 31:17 pāspēja Alabamas "Crimson Tide".

Jūtas komandai, kura šogad ir septītā spēcīgākā komanda NCAA, šī bija trīspadsmitā uzvara trīspadsmit spēlēs, bet turnīra ceturtajai vienībai, Alabamai, šis bija vienīgais zaudējums šajā sezonā.

Pie šīs spēles izcilniekiem ir jāpiemin "Utes" saspēles vadītāju Braienu Džonsonu, kuram no 41 izdarītās piespēles, precīzas bija 27, sasniegti 321 jardi un atdotas trīs rezultatīvas piespēles, tāpat arī Džonsons nepieļāva nevienu pārķertu bumbu, bet zaudētājiem labākais spēlētājs bija pussargs Glens Kofijs, kura kontā ir 37 noskrietie jardi (13 mēģinājumi) un 39 veiktie piespēļu jardi (četri ķērieni) un viens piezemējums.

Pēc šīs spēles ir atjaunojušās runas par nepieciešamību mainīt "Bowl Championship Series" (BCS) izspēli, jo Jūta, kura nav BCS konferences komanda, parādīja, ka var ne tikai cīnīties ar "lielajiem puikām", bet arī uzvarēt viņus. Tāpat jāpiebilst, ka "Utes" pašlaik ir vienīgā TOP-25 komanda, kas šosezon ir spēlējusi bez zaudējumiem.

"Kas mums vēl būtu jāpierāda?", retorisku jautājumu pēc spēles uzdeva jau pieminētais Džonsons, "pašlaik mēs esam viena no labākajām komandām līgā, ja ne pat pati labākā!"

NCAA Kausu izcīņas spēles

Jūta (7.) - Alabama (4.) 31:15
Missisipi (20.) - Tekasasas tehniskā univ. (8.) 47:34
Kentukī - Austrumkarolīna 25:19

Izmanotie resursi:
sportingnews.com