Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL nobažījušies par spēlētāju arestiem

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL nobažījušies par spēlētāju arestiem
Elviss Dumervils (Nr.92)
Foto: AP/Scnpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) un spēlētāju asociācijas (NFLPA) vadītāji Rodžers Gūdels un Demorīs Smits ir tikušies, lai apspriestu pēdējā laikā pieaugošo līgas atlētu likumpārkāpumu skaitu.

Nacionālās futbola līgas vadība ir krietni nobažījusies par savu atlētu nekontrolējamo rīcību starpsezonas, kas bieži vien noved pie viņu arestiem. Šajā vasarā ASV policija ir arestējusi jau 48 spēlētājus, kas ir pēdējo triju gadu rekords. 2011. gada vasarā ar policiju saķērās 44 atlēti, bet vēl pirms gada – 42.

Kā galvenie spēlētāju pārkāpumi parasti ir braukšana apreibinošo vielu ietekmē un dažāda veida nekārtību izraisīšana laikā, kad viņi ir devušies brīvdienās uz savām mājām. "Pašlaik mēs esam apņēmības pilni, lai cīnītos ar šo problēmu. Gadījumu skaits, kad spēlētāji tiek arestēti par braukšanu dzērumā un dažādu kautiņu organizēšanu pēdējā laikā ir pieaudzis," sacīja Rodžers Gūdels, "tajā pašā laikā ir jāatzīst, ka visi šie gadījumi notiek gandrīz kā pēc šablona. Mums tas ir jāmaina."

Jāpiebilst, ka šovasar problēmas ar likumu bija gan jaunajiem spēlētājiem (Džastins Blekmons, Dezs Braiens, Dariuss Heivards-Bejs), tā arī vairākiem līgas veterāniem, kas iemantojuši zvaigžņu satusu – Adrianam Pītersonam, Maršavam Linčam, Elvisam Dumervilam. Savukārt Detroitas "Lions" aizsardzības līnijas iekšējais aizsargs (DT) Niks Feirlijs pamanījās policistu redzeslokā nonākt divreiz – pirmajā reizē pie viņa atrada marihuānu, bet otrreiz spēlētājs vadīja auto apreibinošo vielu ietekmē.

Izmantotie resursi:
GridironFans.com

Vai spēlētājiem par pārkāpumiem starpsezonas laikā būtu jāpiešķir papildus sodi no NFL puses?

  • 51

  • 23

  • 4


  +1 [+] [-]

, 2012-08-02 21:23, pirms 12 gadiem
Tāds ir tas NFL - pilns melnādaino gangsteru, kas vnk nemāk un nespēj uzvesties iekš sabiedrības normām.

Vispār pirmssezonā daudz interesantu tēmu, šī vēl sīkums.

  -2 [+] [-]

, 2012-08-03 07:22, pirms 12 gadiem
veltīgi izniekota minūte no manas dzīves, lasot šo rakstu

     [+] [-]

, 2012-08-03 17:02, pirms 12 gadiem
vajadzētu sākt organizēties ar to fantasy, ne?