Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Katlers, Maršals un Goulds nodrošina "Bears" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Katlers, Maršals un Goulds nodrošina "Bears" uzvaru
Brendons Maršals
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) otrās pirmssezonas nedēļas spēlē pie uzvaras tika Čikāgas "Bears", kas, pateicoties atjaunotajam Džeja Katlera un Brendona Maršala duetam, uzveica ASV galvaspilsētu pārstāvošos "Redskins".

Pirmssezonas otrajā nedēļā bija pirmā spēle, kurā Katlers un Maršals, duets, kas sevi labi pierādīja spēlējot Denveras "Broncos" rindās, izgāja uz maču Čikāgas komandas kreklos un jāsaka, ka "Bears" līdzjutējiem ir pamats optimismam. Maršals tvēra divas Katlera piespēles veicot vairāk kā 60 jardus un palīdzēja čikāgiešiem tikt pie diviem piezemējumiem, kad bumbu ieskaites zonā ienesa cits šīs sezonas jaunpienācējs, pussargs Maikls Bušs.

Spēles otrajā pusē, precīzāk, tās pēdējā ceturtdaļā Vašingtonas "Redskins" vienība, kuras uzbrukumu vadīja šogad draftētais Mišiganas štata universitātes saspēles vadītājs Kirks Kazinss, uzsāka izmisīgu pakaļdzīšanos, veicot trīs rezultatīvus septiņu punktu uzbrukumus (viens no kuriem bija 49 jardus tāls, pēc piespēles malējam uzbrucējam Aldrikam Robinsonam) un divas minūtes pirms mača beigām izvirzoties vadībā ar 31:30, taču Robija Goulda 57 jardus tālais tiešais brīvsitiens spēles pēdējā minūtē atgrieza vadību "Bears" komandai.

Jāpiebilst, ka Roberts Grifins šoreiz ar spilgtu spēli neizcēlās, bet viņa komandas biedri no aizsardzības sastāva, Braiens Orkapo un Brendons Merivezers mača pirmajā ceturtdaļā laukumu pameta savainojumu dēļ.

No citu maču notikumiem var izcelt Klīvlendas "Browns" saspēles vadītāja Brendona Vīdena progresu, kurš spēlēja bez lielām kļūdām un palīdzēja savai komandai ar 35:10 uzveikt Grīnbejas "Packers". Ņujorkas "Jets" saspēlnieku duets Marks Sančezs un Tims Tībovs bija tāli no spēles, kas viņiem būtu jārāda. Savukārt "Cowboys"-"Chargers" mačā spēles likteni izšķīra Šarīsa Raita pārtvertā bumba un 73 jardus tālais skrējies, ko rezultatīvā uzbrukuma noslēgumā pārvērta Džekijs Batls.

Visbeidzot aizvadītās nakts spēlē uz laukuma izgāja Jaunanglijas "Patriots", kas ar 17:27 zaudēja Filadelfijas "Eagles". Jāpiebilst, ka "patrioti" spēlēja bez sava līdera Toma Breidija un lielākais darba apjoms gūlās uz Raiena Maleta pleciem.
Savukārt uzvarētājiem noskaņojumu pabojāja viņu līdera Maika Vika savainojums, kura dēļ spēlētājs vairāk uz laukuma neizgāja. Jāatgādina, ka šis jau ir otrais Vika savainojums divos pirmssezonas mačos, bet pirms gada, sākot regulāro sezonu, viņu bija piemeklējis līdzīgs liktenis.

NFL pirmssezona, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BengalsFalcons24:19
BrownsPackers35:10
RaidersCardinals27:31
JaguarsSaints27:24
TitansBuccaneers30:7
BillsVikings14:36
DolphinsPanthers17:23
LionsRavens27:12
GiantsJets26:3
RedskinsBears31:33
ChiefsRams17:31
49ersTexans9:20
SeahawksBroncos30:10
CowboysChargers20:28
ColtsSteelers24:26
EaglesPatriots27:17

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2012-08-21 22:26, pirms 12 gadiem
Jā Katlera un Māršala duets labi izskatījās spēles sākumā. Bušs arī labi paveica savu darbiņu "sarkanajā zonā". Gan jau vēl Forte iespēlēsies un aizsardzībā atgriezīsies Urlahers un Lāči varēs nopietni cīnīties par play-offiem

     [+] [-]

, 2012-08-21 22:41, pirms 12 gadiem
vajadzētu saaktivizēties saistībā ar fantasy līgu. lielāka daļa no pāgājušā gada dalībniekiem izrāda kaut kādas dzīvības pazīmes, bet administrators sen nav redzēts...

izskatās, ka būs arī atbirēji. līdz ar to būs brīvas vietas principā.

     [+] [-]

, 2012-08-22 14:09, pirms 12 gadiem
Kazinsam labākā spēle starp rūkijiem pagaidām, iespējams, labākā starp visiem QB! RGIII labāk lai pieskata savu pakaļu.