Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Dienu pirms "Super Bowl" NFL sadala individuālās balvas

Juris Miņins
Juris Miņins

Dienu pirms "Super Bowl" NFL sadala individuālās balvas
Edijs Leisijs (Nr. 27)
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī, dienu pirms Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēles, tika sadalītas nu jau gandrīz vai aizvadītās sezonas individuālās balvas. Galvenā trofeja, bez liekiem pārsteigumiem tika pasniegta Denveras "Broncos" saspēles vadītājam Peitonam Meningam.

Peitons Menings, kurš 2013. gada sezonu aizvadīja ar vairākiem rekordiem, vakardien ieguva savu piekto NFL MVP, kā arī tika atzīsts par līgas labāko uzbrukuma spēlētāju 2013. gada sezonā un ieguva arī "FedEx Air Player of the year" balvu. Viņa kontā bija 5477 gūtie jardi un 55 rezultatīvas piespēles, bet Denveras "Broncos" ir kļuvuši par AFC čempioniem un šovakar cīnīsies par "Super Bowl".

Jāpiebilst, ka nevienam citam NFL spēlētājam līgas vēsturē nav izdevies iegūt tik daudz MVP balvu, otrs labākais rādītājs ir trīs labākā spēlētāja atzinības viena spēlētāja kontā. Savukārt, salīdzinot ar citu līgu pārstāvjiem, Meningam vēl ir jāpacenšas, jo Karīms Abduls-Džabars ir ticis pie sešām MVP balvām NBA, MLB septiņas reizes par labāko ir atzīts Barijs Bondss, bet Veinam Greckims ir deviņas NHL MVP balvas.

Par labāko aizsardzības spēlētāju tika nosaukts Karolīnas "Panthers" lainbekeris Lūks Kuečlijs, bet viņa komandas treneris Rons Rivera, tika atzīts par labāko savā amatā visā līgā. Labākais uzbrucējs "pa zemi" bija Lešons Makojs no Filadelfijas "Eagles", bet cits pussargs-izcilnieks Džamals Čārlzs tika atzīts par labāko "Fantasy player of the year" nominācijā.

Par labākajiem debitantiem tika atzīti Grīnbejas "Packers" pussargs Edijs Leisijs uzbrukumā un Ņujorkas "Jets" aizsardzības līnijas ends Šeldons Ričardsons, bet par "Pepsi Next" labāko debitantu atzina Sandjego "Chargers" pārstāvi, malējo uzbrucēju Kīnanu Alenu.

Roberts Matiss no Indianapolisas "Colts" saņēma Roberta Dīkona balvu, bet Čārlzs Tilmans tika apbalvots ar Valtera Peitona trofeju. Savukārt par labāko atgriešanos balvu saņēma Sandjego "Chargers" saspēles vadītājs Filips Riverss.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2014-02-02 14:20, pirms 10 gadiem
Peitonam tikai atliek uzvarēt vēl vienu balviņu šonakt, un tad daudzi viņu sauks par visu laiku labāko QB.

     [+] [-]

, 2014-02-02 18:03, pirms 10 gadiem
Mvp