Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pirmie treniņus sāks "Bills"

Juris Miņins
Juris Miņins

Pirmie treniņus sāks "Bills"
Bufalo "Bills" debitantu treniņnometne
Foto: AP

Tuvojoties Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonas sākumam, visas līgas vienības turpina publicēt savu treniņnometņu sākuma datumus un ir kļuvis zināms, ka pirmie trenēties sāks Bufalo "Bills" futbolisti.

Bufalo "Bills", kuri starpsezonā savā komandā ieguva vienu no līgas atpazīstamākajiem spēlētājiem, malējo uzbrucēju Terelu Ovensu, savus pamatkomandas treniņus sāks 25. jūlijā un tie ilgs 25 dienas, noslēdzošo treniņu aizvadot 19. augustā. Tāpat samērā agri, dienu pēc "Bills" treniņnometnes atklāšanas, treniņus sāks arī Filadelfijas "Eagles", taču treniņu beigu datums vēl nav paziņots.

Savukārt pagājušās sezonas finālisti, jeb "Super bowl" dalībkomandas, Pitsburgas "Steelers" un Arizonas "Cardinals" treniņus sāks, attiecīgi, 1. augustā un 31. jūlijā, bet noslēdzošos treniņus pirms pirmssezonas pārbaudes spēlēm abas komandas aizvadīs, attiecīgi, 21. un 20. augustā.

Jāpiebilst, ka pašlaik vairākas komandas vēl nav noteikušas cik ilgi tās trenēsies, t.i., nav paziņots treniņnometnes beigu datums, bet Maiami "Dolphins" pašlaik ir palikusi vienīgā komanda, kas nav tikusi skaidrībā ar treniņnometnes datumiem – gan sākuma, gan beigu.

Atgādināsim, ka Nacionālās futbola līgas pirmssezonas spēles sāksies jau 9. augustā ar Bufalo "Bills" un Tenesī "Titans" spēli, bet regulārās sezonas sākums ir paredzēts 10. septembrī, kad cīņā dosies jau pieminētie Tenesī "Titans" un aizvadītās sezonas čempioni – Pitsburgas "Steelers".

Izmantotie resursi:
espn.go.com