Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL var diskvalificēt trīs spēlētājus

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL var diskvalificēt trīs spēlētājus
Plaksiko Buress
Foto: AP

Nacionālā futbola līga (NFL) var diskvalificēt uz visu nākamo sezonu trīs spēlētājus – Plaksiko Buresu, Maiklu Viku un Donti Stalvortu, sakarā ar viņu veiktajiem smagajiem likumpārkāpumiem.

Jau ziņojām, ka šie spēlētāji ir veikuši dažādus likumpārkāpumus. Plaksiko Buress pašlaik tiek apsūdzēts par nereģistrēta ieroča nelikumīgu glabāšanu un lietošanu, Maikls Viks pirms neilga laika tika atbrīvots no cietuma par nelikumīgu suņu cīņu organizēšanu, bet Donte Stalvorts pašlaik tiek tiesāts par braukšanu narkotisko vielu (marihuānas) ietekmē un cilvēka notriekšanu, kas cietušajam beidzās letāli.

Šo pārkāpumu dēļ NFL komisārs Rodžers Gūdels ir paziņojis, ka pašlaik izvērtē visu trīs spēlētāju lietas un tikai tad pieņems kādus mērus, taču citi avoti vēsta, ka Gūdels plāno visus trīs futbolistus diskvalificēt uz visu nākamo sezonu. Jāpiebilst, ka pašlaik gan Maikls Viks, gan Donte Stalvorts ir diskvalificēti uz "nenoteiktu laiku", bet jau tuvākajā laikā viņiem varētu pievienoties arī Plaksiko Buress.

Atgādināsim, ka visi šie spēlētāji ir brīvie aģenti, taču, dēļ problēmām ar likumu, vairākas ieinteresētās komandas nesteidzas ar līguma piedāvājumiem. Jāpiebilst, ka par Maiklu Viku interesējas Maiami "Dolphins", bet par Palaksiko Buresu – Ņujorkas "Jets". Interesanti, ka Maiami "Dolphins" rindās pirms kāda laika spēlēja arī Maikla Vika brālis Markuss, taču tika atlaists, jo viņa spēle nebija pietiekoši labā līmenī un arī viņam bija dažādas problēmas ar likumu.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com