Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

ZAHL pirmajā līgā uzvar Ekskursija.lv

ZAHL pirmajā līgā uzvar Ekskursija.lv
Jegavas ledus halle

Pirmajā līgā čempioni zināmi! Ledusvīri, LICO, Sixspārņi izcīna uzvaras līdzīgā cīņā, Ekskursija.lv un Lielupe sagrauj čempionāta pastarīšus.

Līdz regulārā čempionāta noslēgumam ZAHL pirmajā līgā atlicis izspēlēt divas kārtas, taču jau šodien zināmi 2008/2009 sezonas uzvarētāji.

Ekskursija.lv nodrošina 1. vietu

Ekskursijas.lv komanda izcīnot uzvaru sezonas sešpadsmitajā spēlē, nodrošinājuši sev sezonas čempiona titulu.Teorētiski, ja Ekskursijas.lv komanda zaudē abās atlikušajās spēlēs,tad viņus punktu ziņā var noķert LICO hokejisti. Taču, ja arī tā notiktu pirmo vietu komanda nezaudētu, jo savstarpējo spēļu iznākumi ir par labu Ekskursijas.lv komandai.

Viņi abās čempionāta spēlēs LICO hokejistus pieveikuši (2:1 un 4:3) tiesa gan jāpiezīmē,ka uzvarētājs abās reizēs tika noskaidrots ar pēcspēles soda metienu palīdzību.

EKSKURSIJA.LV - AUTONAMS 9:0 (2:0)(7:0)

Vārtu guvēji: A.Pabērzs-2, R.Štrauss-2, K.Kaliksons, M.Reinvalds, A.Bļodnieks, At.Jauzems, S.Jermakovs.

Spēles pirmaijā periodā Autonama hokejisti atrada pretlīdzekli aktīvajiem Ekskursijas.lv uzbrukumiem un arī paši veica neskaitāmus reidus uz pretinieku vārtiem, taču nesekmīgi. Ekskursijas.lv hokejisti spēles pirmajā pusē guva tikai divus vārtus,taču turpinājumā sagrieza tik pamatīgu uzbrukumu virpuli,kā rezultātā Autonama hokejisti vienkārši vairs nebija spējīgi kaut ko pretstatīt.

VIKINGI - LIELUPE 1:8 (1:3)(0:5)

Vārtu guvēji: Vikingi : Potikaņenko.
Lielupe: J.Strautnieks-4, E.Katinskis-2, A.Strautnieks, A.Baumans.

Spēles otrajā minūtē Vikingu hokejisti atklāja rezultātu 1:0, Lielupiešiem bija nepieciešamas 4 minūtes, lai rezultātu izlīdzinātu un vēl desmit, lai minūtes laikā ar divu vārtu pārsvaru izvirzītos vadībā.Spēles otrajā pusē Lielupieši guva vēl piecus bezatbildes vārtus, tādējādi izcīnot čempionātā desmito uzvaru un pietuvojoties līderu trijniekam.

STĀJHOKEJS - LEDUSVĪRI 4:6

Vārtu guvēji: Stājhokejs: J.Ozollapa-2,N.Grebņovs,J.Ozols.
Ledusvīri: Viesturs Cimermanis-3, A.Cimermanis, J.Mazurs', I.Cimermanis.

Šī spēle norisinājās līdzvērtīgā gaisotnē. Sākumā ar rezultātu 2:0 vadībā izvirzījās Ledusvīri, taču turpmākā cīņa Stājhokeja izlases spēlētāji samazināja rezultāta starpību un uzreiz pēc katra rezultatīva Dobelnieku uzbrukuma tika atbildēts gluži ar to pašu.

Tikai pāšās spēles beigās Dobelniekiem izdevās tāds kā izrāviens, gūstot divus vārtus ,taču turpat arī tika sagaidīta atbilde.Pēc minūtes Stājhokeja puiši guva ceturtos vārtus, bet tas arī bija viss šai spēlē.Ledusvīri izcīnīja svarīgus 3 punktus un pašreiz ieņem trešo ailīti turnīra tabulā.

LICO - MŪSA 3 :2 (0:1)(2:1)

Vārtu guvēji: LICO - I.Gaidžūns, P.Nagņibeda, G.Kalnmalis.
MŪSA - A.Ābols-2

Sīva spēkošanās abu Bauskas rajona komandu starpā. Turnīra tabulā gan LICO hokejisti ir pamatīgi atrāvušies no saviem kaimiņiem. LICO otrie, bet MŪSAS hokejisti tikai septītie. Taču sprižot pēc spēles bija grūti pateikt, ka atstatums starp komandām tik liels.

Pirmie vārtus guva Mūsas hokejisti, pirmā perioda devītajā minūtē. Līdz tālākajiem rezultatīvajiem notikumiem bija jāgaida divpadsmit minūtes. Vispirms LICO hokejisti rezultātu izlīdzināja, pēc 38 sekundēm MŪSAS hokejisti guva atbildes vārtus, taču LICO hokejistiem bija nepieciešamas tikai 12 sekundes, lai rezultātu atkārtoti līdzsvarotu.

Spēle turpinājumā aizritēja vēl spraigāk. Iespējas gūt vārtus bija abām komandām, bet tas desmit minūtes pirms beigu signāla izdevās tikai LICO hokejistiem.
Rezultāts 3:2 arī saglabājās līdz spēles izskaņai, kas LICO hokejistiem ļauj sajusties drošākiem turnīra tabulas otrajā ailītē.

SIXSPĀRŅI - MMM 3:2 (1:0)(2:2)

Vārtu guvēji: Sixspārņi - O.Birznieks - 2, G.Reguts.
MMM - J.Vēbers - 2

Abas komandas turnīra tabulā atrodas līdzās, arī izcīnītie punkti vienādi un abas komandas saglabā cerības cīņā par bronzas medaļām. Pašsaprotami arī kāpēc laukumā bija vērojama tik sīva un līdzīga spēkošanās.

Pirmie vadībā izvirzījās Sixspārņu hokejisti, pēc tam iniciatīva nonāca MMM hokejistu rokās, tika gūti arī divi vārti, bet kā izrādījās ar to bija par maz, lai izcīnītu uzvaru vai neizšķirtu.
Ja līgā pirmās vietas liktens jau izšķirts, tad par otro un trešo vietu gaidāmas vēl ļoti sīvas spēkošanās.

EKSKURSIJA.LV .......69/23 41
LICO............................ 56/29 35
LEDUSVĪRI................ 59/36 32
LIELUPE.................... 46/34 31
SIXSPĀRŅI................ 45/30 30
MMM............................ 68/27 30
MŪSA.......................... 37/39 19
STĀJHOKEJS.............41/51 12
VIKINGI........................ 24/98 5
AUTONAMS.................17/85 5

Rezultatīvākie spēlētāji:

1. Viesturs Cimermanis (Ledus Vīri).............. 42 (24+18)
2. Jānis Vēbers (MMM)...................................... 23 (10+13)
3. Sergejs Jermakovs (Ekskursija.lv)..............23 (9+14)
4. Oskars Birznieks (Sixspārņi)........................ 21 (13+8)
5. Gvido Kalnmalis (LICO)................................. 20 (14+6)
6. Ivars Cimermanis (Ledus Vīri)..................... 20 (10+10)
7. Jānis Rubenis (MMM).....................................18 (4+14)
8. Andris Bļodnieks (Ekskursija.lv)...................17 (12+5)
9. Artis Pabērzs (Ekskursija.lv)..........................17 (9+8)
10. Uldis Pūpols (Stājhokejs)...........................17 (7+10)