Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Svētdien AB dambī dīķu hokeja čempionāta fināli

Andrejs Siliņš

Svētdien AB dambī dīķu hokeja čempionāta fināli
Foto: Raitis Plauks, f64

19. februārī Daugavā uz AB dambja notiks "Red Bull Open Ice" čempionāta Rīgas atlase, kur noskaidrosies pēdējie finālisti un jau svētdien no plkst. 11 ies vaļā finālspēles. 16 labākās komandas no visas Latvijas finālā cīnīsies par uzvaru un galveno balvu – ceļojumu uz Austriju, hokeja komandas "Red Bull Salzburg" mājas mītni.

Kopumā Red Bull Open Ice pieteikušās vairāk nekā 200 komandas un katrā posmā spēlēja 32 komandas. Patlaban finālam kvalificējušās:

Austrumu divīzijā:

White Devil, Bērzaune, HK Lāčplēsis un Runči. Wildcard izlozēja PHL Valmieras komanda.

Rietumu divīzijā:

VikaWood, MX Moduls, PNNR (Par Naudu Nav Runa) un Jagudini. Wildcard laimīgo aploksni izdevās izvilkt Sex, Drugs and Ice hockey.

Neprofesionāliem hokeja spēlētājiem ir iespēja izbaudīt šīs aizraujošās spēles garšu un iegūt galveno balvu – ceļojumu uz Zalcburgu, viesojoties Red Bull Salzburg hokeja komandas mājas mītnē, kā arī citas interesantas balvas no pasākuma atbalstītājiem – veikaliem Hokeja Pasaule (Sports Lukss) un auto dīlera BM Auto. Red Bull Open Ice katru gadu notiek vairākās pasaules valstīs, kas nav aizmirsušas hokeja sākotnējo izcelsmi un prieku visiem kopā padzenāt ripu zem klajas debess. Komandas cīnās Rietumu, Austrumu un Rīgas divīzijās un katra no tām notiek citā dīķi – tieši tajā, kas uzvarēja balsošanā. Katrā komandā jābūt četriem spēlētājiem + vienam rezervistam. Katrs pasākuma dalībnieks drīkst startēt tikai vienas komandas sastāvā. Jāatgādina, ka Red Bull Open Ice Latvijas čempionāta norises vietas izvēlējās paši hokeja spēlētāji, savu iecienīto dīķi piesakot REDBULL :: Red Bull un balsojot par to. Red Bull Open Ice finālu vadīs hokeja komandas Dinamo tehniskais direktors Armands Simsons, galvenais tiesnesis - hokeja treneris Gints Bisenieks. Pasākuma laikā dalībniekiem būs iespēja sasildīties mobilajā saunā, ko piedāvā pasākuma atbalstītājs Barrel.lv.

Mediju pārstāvjiem svētdien būs pieejama konferenču zāle viesnīcas Radisson SAS Daugava telpās ar siltiem dzērieniem un interneta pieslēgumu – mediju aproces iespējams saņemt pie Red Bull Latvia zīmola un komunikāciju vadītājas Lanas Danielas. Red Bull nodrošinās arī fotogrāfu, tāpēc pēc pasākuma būs iespējams saņemt bildes – ja tādas ir nepieciešamas, lūdzu iepriekš pieteikties. Video no pasākuma būs gatavs pēc pāris dienām, tāpēc ziņu vajadzībām, filmēšana būs jāveic mediju pārstāvjiem uz vietas.

Tuvojoties pasākumam, visas izmaiņas un precizējumi lasāmi Red Bull Latvija mājaslapā REDBULL :: Red Bull un Red Bull Open Ice Lv fanu lapā sociālajā portālā Facebook, kur pieejamas arī speciālās aktivitātes un konkursi - lai piedalītos tajos, jākļūst par Red Bull Open Ice Latvijas fanu un pirmajam jāatbild uz konkrēto jautājumu. Šajā pašā nedēļā konkursi un balvas arī radio Star FM ēterā katru dienu plkst. 16.45

Informāciju sagatavoja
Lana Daniela
Brand and communication manager
Red Bull Latvia