Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

BBHL D grupā "Taurus" iziet pusfinālā

BBHL D grupā "Taurus" iziet pusfinālā
Taurus (BBHL Foto)

Otro lieldienu vakarā, Ozo Ledus hallē uz otro BBHL D ceturtdaļfināla spēli tikās Tomo un Taurus komandas.

Pirmajā spēlē pēcspēles metienos pārāki ar 4:3 izrādījās Taurus sportisti. Tomo šajā spēlē izšķīrās turpināt vai neturpināt dalību kausa izspēlē, kura katrā kārtā notiek līdz divām uzvarām.

Pirmais periods.
Jau ar pirmajām spēles minūtēm bija jūtams, ka spēles grožus pārņems Tomo hokejisti, kuri centās spēlēt ātri un agresīvi, taču neierasti sev, daudz kļūdījās, kas ļāva Taurus hokejistiem spēlēt no aizsardzības radot bīstamus pretuzbrukumus. Pirmais periods pilnībā aizritēja zem Tomo zvaigznes, taču Taurus aizsardzība un vārtsargs darbojās lieliski. Pirmās spēles trešdaļas izskaņā Taurus izdevās lielisks pretuzbrukums, kur Andris Dreiškens un Andrejs Berseņevs divatā apspēlēja aizsargu un vārtsargu, pirmais no viņiem arī pārspēja vārtu vīru. Periods noslēdzās ar 1:0 Taurus vadībā.

Otrais Periods.
Otrais periods iesākās krietni mierīgāk, Taurus vēl pārliecinošāk spēlēja aizsardzībā, kas nereti traucēja Tomo pat šķērsot laukuma viduszonu, bet kad tas izdevās, aizsargi pārlicinoši apturēja uzbrukumus un izgāja lielisko pretuzbrukumos. Otrajā periodā, kas gan nerunā par labu Taurus uzbrucējiem, bija vismaz trīs izgajieni pret Tomo vārtu vīru - viens pret vienu. Šīs epizodes neizdevās realizēt, taču perioda vidū pēc fantastiskas Gata Ošiņa individuālas darbības, ripa tika atspēlēta Reinim Grauram, kurš pagriezienā raidīja ripu tukšajā vārtu stūtrī tādejādi izvirzot Taurus jau pārliecinošākā divu vārtu atālumā. Otrais periods noslēdzās ar 2:0

Trešais periods.
Tomo atkal kāpina tempu, bet Taurus turpina aizsargāties, beidzot gan aizsardzība tiek uzlauzta, bet vienīgais veids kā gūt vārtus šoreiz bija, kā saka, iestumt ripu vārtos ar visu gaļu. Vārtus guva M. Vāvere no V. Frolova un M. Bartiņova piespēlēm. Līdz spēles beigām laika bija atlicis pavisam nedaudz. Tomo cerēja izglābties mainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču šoreiz tas neizdevās, vēl vairāk - Andrejs Berseņevs guva vēl vienus vārtu un spēle bija galā 3:1 un Taurus iziet uz pusfinālu.

Šajā spēlē jāuzteic abas komandas, kuras aizvadīja lielisku cīņu. Pusfinālā Taurus jau gaida HK Unimars, kas pārliecinoši pārspēja pāra pastarīšu HK Exigen.

Resurss: hk-taurus.lv