Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Taurus izmoca uzvaru pret Todi

Taurus izmoca uzvaru pret Todi
Pēteris Sarkans (BBHL foto)

10. decembra vakarā Hokeja skolas Rīga laukumā nūjas BBHL D līgas ietvaros krustoja TODE un Taurus komandas.

Spēle iesākās ar pamatīgu Taurus pārsvaru. Brīžiem varēja tikai pabrīnīties, kā ripa vēl nav vārtos. Bija jāgaida līdz devītajai minūtei kamēr Taurus spēlētājiem izdevās pārspēt Tode vārtsargu. Rezultātu atklāja Mārtiņš Palejs. Otrais vārtu guvums jau nāca vieglāk, četras minūtes vēlāk precīzs bija Rihards Putniņš. Pēc šī vārtu guvuma Taurus atslābinājās (lasi - spēle jau uzvarēta). Nākamo trīs minūšu laikā Taurus vārtsargs tika pārspēts divas reizes. Vispirms precīzs izrādījās Todes spēlētājs Andis Banis, bet viņam jau otrā perioda pašā sākumā sekoja Andris Krauja 2:2. Taurus nelielā nokdaunā.

Taurus nedaudz atguvās otrā perioda piektajā minūtē, kad Todes spēlētāji ripu no zonas nevarēja izmest aptuveni trīs minūtes. Vairākas reizes no vārtu zaudēšanas glāba vārtu vīrs Hedijs Jansons, taču spiediens, tomēr, izrādījās pārāk liels un divdesmit astotajā minūtē atkal vadībā izvirzījās Taurus. Vārtus guva Andrejs Berseņevs ar neērto nūjas pusi ripu raidot vārtu tīklā.

Cik ātri Taurus piecēlās no nokdauna tik ātri atkal gulēja uz lāpstiņām. Divdesmit sekundes pēc Andreja vārtu guvuma atkal precīzs bija Andris Krauja, šoreiz Taurus aizsarga Māra Balčuna kļūda metot ripu no zonas, ripa nonāca tieši uz lāpstiņas Andrim kurš raidīja ripu vārtsargam starp kājsargiem. Likās, ka ripa ir notverta, bet tā tomēr atrada ceļu Taurus vārtos. 3:3 noslēdzās otrais spēles periods.

Trešā perioda 33 sekundē Taurus atkal izvirzījās vadībā, kad precīzs bija Andris Tešs. Vēlreiz vārtsargu pārspēt izdevās Gatim Ošiņam izvirzot Taurus jau puslīdz drošā divu vārtu pārsvarā 5:3. Piektie vārti tika gūti diezgan interesantā veidā. Taurus zonā ripu kontrolēja aizsargs, kad pēc pamatīga ieskrējiena no muguras viņu bortā iegrūda Todes spēlētājs, bet ripa nonāca pie Taurus spēlētājiem. Tiesneša svilpe klusēja un Taurus to nekautrējās izmantot, ātru pretuzbrukumu pārvēršot vārtu guvumā. Jāpebilst, ka nebija aizturētā soda, Taurus spēlētājs palika guļot uz ledus un tikai pēc vārtu guvuma komandas biedri palīdzēja cietušajam pamest spēles laukumu.

Vēl vienus vārtus Tode vēl atspēlēja, izgājienu viens pret vārtsargu realizēja Igors Garnaks.

Spēle bija visai rupja un brīžiem tiesneši jau bija izlaiduši spēles vadības grožus no savām rokām, vairākas reizes kāds no Taurus spēlētājiem gulēja uz ledus, pēc visai nediscpilinētas Todes spēlētāju rīcības, bet ja tiesnesis uzskata, ka viss ir noteikumu robežās, acīmredzot tā arī bija. Pieļauju domu, ka spēles iznākumā būtisku lomu nospēlēja pretinieka nenovērtēšana, jo uzvara Taurus nāca diezgan smagi. Piespēles nekādi neatrada adresātus un pat ja atrada, tad uzņemt to bija visai sarežģīti. Visu cieņu Todes spēlētājiem, bet Taurus bija individuāli galvas tiesu pārāks.

     [+] [-]

, 2008-12-11 13:38, pirms 16 gadiem
Kas taa pa liigu vispaar nevareeji uzrakstiit?

     [+] [-]

, 2008-12-11 15:04, pirms 16 gadiem
Labots

     [+] [-]

, 2008-12-11 15:39, pirms 16 gadiem
Nu vo