Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Taurus nespēj uzveikt Fortūnu

Taurus nespēj uzveikt  Fortūnu
Kaspars Kvesko (BBHL foto)

Svētdienas vakarā Inbox ledus hallē nūjas krustoja Taurus un Fortūnas spēlētāji.

Taurus maču iesāka neparasti azartiski un ātri vien izvirzījās vadībā. Pēc Andra Rikmaņa metiena ripa atsitās pret pretinieku spēlētāja nūju, uzlidoja augstu gaisā un beigās atrada ceļu arī pretinieku vārtos. Jāpiezīmē, ka otro gadu pēc kārtas Andris Rikmanis ir pirmais aizsargs komandā, kurš spējis pārspēt pretinieku vārtsargu.

Spēle turpināja ritēt pēc Taurus diktētajiem notiekumiem, taču pirmais periods tā arī noslēdzās 1:0. Otrā perioda piektajā minūtē ar kārtējo vārtu guvumu šosezon izcēlās Andris Tešs no Jāņa Rikmaņa piespēles. Izgājienā viens pret vienu Andris noguldīja vārtu vīru gar zemi un raidīja ripu jau tukšos vārtos. Pēc otriem gūtajiem vārtiem Taurus spēlētāji manāmi atslāba un to nekautrējās izmantot Fortūnas hokejisti. Piecas minūtes vēlāk E.Krastin panāca jau Fortūnai patīkamāko 2:1.
Taurus nebūt nemetās atgūt divu vārtu pārsvaru, bet lieliska izdevība gūt vārtus bija Gatim Ošiņam. Gatis ripu raidija garām tukšiem vārtiem. Ko neizdari tu izdara pretinieks. Spēles trīsdemit trešajā minūtē Fortūna panāk izlīdzinājumu pēc lieliska P.Lukavoja metiena no zilās līnijas. Spēle tā arī noslēdzās ar neizšķirtu 2:2.

     [+] [-]

, 2008-12-10 20:41, pirms 16 gadiem
TAURUS taapat labaakie!!!