Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Kuldīgai pirmais punkts

Kuldīgai pirmais punkts
Rodeo-Kuldīga

Šonedēļ ,otrdien ar Tornado-Seatrans spēli,bet šodien ar Kuldīgas un Rodeo spēli sākās otrā riņķa mači Ventspils amatieru hokeja līgā.

Otrdien cīņā par OC Ventspils balvām uz leduslaukumu devās Tornado LV un Seatrans. Lai iekļūtu pusfinālā abām komandām šī bija ļoti svarīga spēle.Spēles sākums labāk padevās Seatrans komandai,kurai izdevās pēc Ritvara Cimermaņa reida rezultātu atklāt pirmajā minūtē.Tiesa Tornado līderis Tomašs Saušs rezultātu izlīdzināja jau pēc minūtes,bet spēles astotajā minūtē Tornado realizēja skaitlisko vairākumu.Atkal
izcēlās T. Saušs.Otrajā periodā ritēja sīva cīņa par iniciatīvu un tikai perioda beigās E.Kukainis un E.Jaškulis nosvēra svaru kausus par labu Tornado.Trešajā periodā vārti vairs netika gūti un viesuļi revanšējās Seatrans komandai par zaudējumu 1.riņķī. Tornado komandai tagad 9 punkti un tabulā viņi panāk Kurekss komandu.Seatrans komandu šis zaudējums atbīda uz 5 vietu turnīra tabulā.
Vārtu autori- 1:01 R.Cimermanis 0-1 : 2:04 T.Saušs(K.Strelkovs) 1-1 ; 7:29 T.Saušs(E.Kukainis) 2-1 sk.v. 20:11 E.Kukainis(J.Ozollapa) 3-1; 20.43 E.Jaškulis(T.Saušs) 4-1 Vārtsargi:U.Ķierpe-E.Stebulis.

Šovakar notika spēle,kurā tikās turnīra līderis ar pārliecinošo autsaideru.Tātad Rodeo pret Kuldīgu.Pirmajā riņķī Rodeo samala Kuldīgu ar 12:1,tomēr šodien gadījās tā,ka Kuldīga ieradās savā maksimāli labākā sastāvā,bet Rodeo iztrūka lielākā daļa leģionāru.Tomēr spēles sākums liecināja vienu.Atkal spēle vienos vārtos.Spēles piektajā minūtē jau 3:0 Rodeo labā.Vārtus guva
A.Kreicbergs,A.Paeglekalns un E.Vaitkus.Tomēr perioda pēdējā minūtē kuldīdznieki vienus vārtus atguva.Precīzs bija A.Priedēns.Otrajā periodā skaitliskajā vairākumā otros vārtus Kuldīgai gūst Ā.Zviedrs,bet perioda beigās mazākumā A.Jēkabsons izlīdzina rezultātu.Īsts nokdauns Rodeo.
Trešā perioda sākumā noraidīts tiek Rodeo spēlētājs E.Vaitkus,likās tūdaļ Kuldīga izies vadībā. Tomēr rezultāts pretējs,jo mazākumā Rodeo gūst divus vārtus.Precīzi A.Kreicbergs un R.Vaitkus.
Tagad vajadzētu salūzt Kuldīgai,tomēr brīnumi turpinās.Noraidīts Rodeo aizsargs A.Bergmanis un A.Zviedrs gūst savus otros vārtus Kuldīgai,bet turpinājumā U.Lagzdiņš vēlreiz realizē skaitlisko vairākumu un panāk neizšķirtu.Tā arī noslēdzās pamatlaiks un Kuldīga tika pie savā pirmā punkta.Soda metienu realizācijā precīzs bija A.Kreicbergs,kura metiens deva līderiem uzvaru ar 6:5 un divus punktus turnīra tabulā.Jāpiezīmē ,ka Kuldīgas komandā labākie šoreiz bija astoņdesmito gadu Kuldīgas Vulkāna futbolisti A.Priedēns un Ā.Zviedrs. Veterāni rullē.

Kuldīga-Rodeo 5:6(1:3 2:0 2:2 0:1)
A.Kreicbergs(E.Vatkus) 0-1 ; A.Paeglekalns( A.Araks) 0-2 ; E.Vaitkus(R.Vaitkus) 0:3 ;
A.Priedēns(U.Legzdiņš) 1:3 ;A.Zviedrs(O.Zubriļins) 2:3 sk.v ;A.Jēkabsons(G.Būdenieks) 3:3 sk.m
A.Kreicbergs(R.Vaitkus) 3:4 sk.m;R.Vaitkus(A.Kreicbergs) 3:5 sk.m; A.Zviedrs(O.Zubriļins)
4-5 sk.v; U.Legzdiņš(A.Lapiņš) 5-5 sk.v
Soda metieni: A.Kreicbergs 5-6

Līdz pārtrukumam atlikušas četras spēles: 11.12.2008.g
Vika Wood-Kurekss 19:45 un Tornado -Kuldīga 21:00;
14.12 2008.g
Vika Wood-Seatrans 17:00
18.112.2008.g
Rodeo-Kurekss 19:45 ;pēc tam pārtraukums līdz 6.janvārim.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-08 22:40, pirms 16 gadiem
Un tas wiss tikai tāpēc ka spēle 7d.

     [+] [-]

, 2008-12-08 22:48, pirms 16 gadiem
Nu,nu Ralfiņ.Kauns nav?Jāuzvar bij bez leģionāru palīdzības.Tagad tikai sāksies runas,ka Rodeo bez leģionāriem neko nevar.Svētdienai te nav nekādas nozīmes un mēs nedomājam lēkāt līdzi Broču kalendāram.