Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Moscow Open" Kramiņš ar trijiem tālmetieniem aizsūta mājās Krievijas čempionus

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Moscow Open" Kramiņš ar trijiem tālmetieniem aizsūta mājās Krievijas čempionus
"Ghetto Family" - Ingars Aizpurs, Kristaps Dārgais, Raimonds Elbakjans, Artūrs Dušelis, Artūrs Kramiņš
Foto: Renārs Buivids

Starptautiskā turnīra "Moscow Open" astotdaļfinālā sestdien Maskavā uz "Ghetto Basket" ranga līdervienības "Mazais/SportosimVisi.lv" bāzes veidotā komanda "Ghetto Family" ar 13:8 pārsteidzoši pārliecinoši uzveica tikai dienu iepriekš Krievijas čempionu titulu izcīnījušo Voroņežas vienību "NOD". Jelgavas "Armet" zaudēja Ukrainai.

Lai arī "Moscow Open" cīņa notiek par 45 000 ASV dolāru lielo balvu fondu, taču lietus dēļ spēļu skaits ievērojami tika samazināts. Visās izslēgšanas turnīra kārtās uzvarētājs tiks noteikts nevis divās, bet gan tikai vienā mačā. Spēles notiek astoņas minūtes vai arī līdz 15 punktiem.

Izloze lēma, ka jau astotdaļfinālā Raimondam Elbakjanam, Artūram Kramiņam, Artūram Dušelim, Kristapam Dārgajam un Ingaram Aizpuram pretī stāsies piektdien turpat Maskavā valsts čempionu titulu izcīnījušais "NOD". Cīņas sākumā rezervistos palika Aizpurs un Kramiņš.

"Ghetto Family" labā pirmos divus punktus guva Dušelis - 2:2. Pēc pāris nesekmīgiem tālmetieniem Elbakjans savu vietu laukumā atdeva Kramiņam. Pirmais soda metiens nebija precīzs, bet tad "Rūķis" Kramiņš izdarīja To - realizēja trīs tālmetienus pēc kārtas. Latvieši panāca 8:3! Atlikušajā laikā Kramiņš un Elbakjans piebeidza sāncenšus ar tikai sev raksturīgajiem caurgājieniem - 13:6. Sāncenšu realizētais tālmetiens bija nozīmīgs tikai statistikai - ar 13:8 "Ghetto Family" uzvar.

"Ghetto Family" rindās Kramiņš guva deviņus punktus, Elbakjans un Dušelis - pa diviem.

Nedaudz vēlāk turnīrā iesaistījās arī otra Latvijas komanda - "Ghetto Games festivālā Ventspilī" ceļazīmi uz "Moscow Open" izcīnījušies Jelgavas "Armet" basketbolisti. Divkārtējo "Ghetto Basket" čempionvienību Maskavā pārstāv ne tikai Edgars Krūmiņš, Andris Justovičs, Gatis Justovičs, Kristaps Kanbergs, bet arī debiju šajā komandā piedzīvojušais centra spēlētājs Mārtiņš Rozenbergs, kas tradicionāli pārstāv "X-Power Brazzers".

"Armet" ar 2:7 zaudēja Ukrainas izlasei. Jelgavniekiem pa vienam punktam guva Edgars Krūmiņš un Kristaps Kanbergs. "Armet" neizdevās realizēt nevienu tālmetienu, bet sāncenši sekmīgi īstenoja taktiku par pārkāpumu izprovocēšanu un pēcāku soda metienu realizāciju.

"Moscow Open" tiešraide arī Ghetto Games – Ielu Sporta veidi

     [+] [-]

, 2012-07-28 11:52, pirms 12 gadiem
omg

  -1 [+] [-]

, 2012-07-28 12:13, pirms 12 gadiem
te tiešraide,tagad ARMET spēlē
Live

     [+] [-]

, 2012-07-28 12:19, pirms 12 gadiem
ARMET brauc mājās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja