Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Mixtyper" sestdien startēs LNT šovā "Zelta talanti"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Mixtyper" sestdien startēs LNT šovā "Zelta talanti"
Reinis "Mixtyper" Mardekajs
Foto: Renārs Buivids

Latvijas viens no labākajiem basketbola frīstaila meistariem Reinis "Mixtyper" Mardekajs sestdienas vakarā uzstāsies LNT šovā "Zelta talanti". Raidījuma sākums plkst. 20.35.

Šis būs "Zelta talantu" raidījums, kurā uz trijām vietām pusfinālā pretendēs desmit dalībnieki. "Mixtyper" konkurentu pulkā ir arī "Ghetto Basket" priekšnesumus sniegušās riņķu griezējas Elīna un Luīze, kā arī dejotāji, dziedātāji, mīmi, kā arī gleznotājs ar matu dzenamo mašīnīti. Reinis šajā vakarā uzstāsies ar septīto kārtas numuru.

Šonedēļ šova žūrijā būs divi pastāvīgie žūrijas locekļi - dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un dejotājs, horeogrāfs un režisors, deju studijas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļēvičs. Savukārt trešais žūrijas pārstāvis būs Radio SWH direktors, vokālās grupas "Cosmos" virsmenedžeris Jānis Šipkēvics, kuram basketbols noteikti nav svešs.

"Pieteicos tieši šogad, jo jutos gatavs parādīt Latvijai, kas ir basketbola frīstails," sarunā ar "Streetbasket.lv" uzsver "Mixtyper". "Pēdējā laikā katru dienu trenējos no pusstundas līdz pat divām stundām. Uzstāšanās satraukumu Reinis jau pārvarējis, uzstājoties "Ghetto Basket" pasākumos. Galvenais - labi iesildīties un justies brīvi uzstāšanās laikā."

Reinis atklāj, ka "Zelta talantu" dalībnieku pulkā ir arī citi spēcīgi sporta jomas pārstāvji. "Ghetto Basket" regulārais viesis, BMX fletlenda meistars Dāvis Dudelis, kā arī Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrības izlase ar Māri Šlēziņu un Kasparu Zlidni priekšgalā. Dudelis pirms nedēļas jau izcīnīja vietu pusfinālā, bet ielu vingrotāju uznācies notiks 16. oktobrī.

"Lai iekļūtu pusfinālā, ceru uz ģimenes, draugu un basketbolistu-strītbolistu palīdzību," piebilst Reinis. "Paldies jau iepriekš visiem potenciālajiem atbalstītājiem!".

Izmantotie resursi:
Latvijas Zelta Talanti
Streetbasket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2010-09-24 14:31, pirms 14 gadiem
nakamais raksts ''Janis Kveps svetdien uzstasies TV3 sova ''dziedi ar zvaigzni''''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-09-24 14:57, pirms 14 gadiem
turaas mixtyper,cerams basketbolisti atbalstiis saveejo!

     [+] [-]

, 2010-09-24 16:15, pirms 14 gadiem
interesee, vai vinjsh pats sevi taa nodeeveeja vai kaads cits. lai izdodas iecereetais!