Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Ghetto Games" ietvaros šogad debitēs "Street Handball"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Ghetto Games" ietvaros šogad debitēs "Street Handball"
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas Handbola federācija (LHF) sadarbībā ar "Ghetto Games" šajā sezonā rīkos "Street Handball" turnīrus Jēkabpilī, Salaspilī un Rīgā. Pirmais turnīrs jau 24. maijā notiks Jēkabpilī.

"Street Handball" spēlē bez kontakta, uz vieniem mazākiem vārtiem, ar mīkstu un neatlecošu bumbu. Par atraktīvi gūtiem vārtiem tiek piešķirti divi punkti. Katrā komandā spēlē četri cilvēki, no kuriem viens aizsardzības laikā ieņem vietu vārtos.

Sacensības tiks organizētas vīriešiem un sievietēm divās vecuma grupās - 1996. gadā dzimušie un vecāki, 1997. gadā dzimušie un jaunāki. Dalības maksa par katru spēlētāju 1,5 eiro. Savu komandu var pieteikt šeit.

Kopumā šajā vasaras sezonā paredzēti četri "Street Handball" turnīri - 24. maijā Jēkabpilī, 31. maijā Salaspilī, kā arī 13. jūnijā un 25. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā.

"Ghetto Games" sestās sezonas atklāšanas svinības šajā gadā ir paredzētas nedēļas garumā un sāksies 10. maijā ar Austrumeiropas čempionāta posmu ielu motociklu frīstailā, un turpināsies visas nedēļas garumā ar tradicionālajām sacensībām. Kopumā šajā sezonā notiks 150 pasākumi visā Latvijā. Tiks rīkoti lielāki un mazāki "Ghetto Games" izbraukuma turnīri tādās Latvijas pilsētās kā Mārupe, Krāslava, Salaspils, Brocēni, Valka, Cēsis, Alūksne, Jūrmala, Jēkabpils un citviet. Bet "Ghetto Games" vasaras kulminācijas būs "Ghetto Games Festivāls Ventspilī", "Sprite Slam Dunk" konkurss Rīgā, Grīziņkalnā, un grandiozais sezonas noslēguma pasākums 11. novembra krastmalā.

Pirms handbola debijas "Ghetto Games" pirmais Latvijas "Street handball" turnīrs notiks 4. maijā Rīgā (11. novembra krastmalā) "Krastmalas kauss" ietvaros. Šīm sacensībām var pieteikties līdz 1. maijam.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv