Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Prošina pokers atnes uzvaru "Ghetto Football" ranga līdervienībai "U.S.B."

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Prošina pokers atnes uzvaru "Ghetto Football" ranga līdervienībai "U.S.B."
"Ghetto Football" 22. augusta čempionvienība "U.S.B." - Artūrs Hlibovs, Artūrs Fjodorovs, Artūrs Aleksejevs un Ruslans Prošins
Foto: Renārs Buivids

"Ghetto Football" regulārā sezona beidzās ar ranga līdervienības "U.S.B." pirmo uzvaru šā gada Rīgas turnīros. "U.S.B." ar 4:3 (3:1) pārspēja "TGK". Uzvarētājiem visus četrus vārtus guva Ruslans Prošins, kurš guva visus četrus vārtus. Trešo vietu izcīnīja "Zivs".

Vecākās grupas dalībnieku reģistrācija notika lietus laikā. Tas atgriezās arī turnīra laikā, tādēļ spēles notika uz slapja asfalta. Līdz ar to ne visiem favorītiem izdevās pārvarēt grupu turnīra slieksni, taču jau iepriekš nodrošinātās vietas finālturnīrā padarīja šīs neveiksmes mazāk sāpīgas. Pirms šī turnīra ar 61 punktu 16. vietu dalīja "Stampā grīdu" un "Break Mind", bet 22. augusta turnīrā labāku sniegumu demonstrēja "Stampā grīdu", izcīnot pēdējo ceļazīmi uz finālu.

"Ghetto Football" ranga līderi "U.S.B." šoreiz bija apvienojuši spēkus ar "Bikini Lounge", sastāvā iekļaujot Artūru Hlibovu un Artūru Fjodorovu. Fināla pirmajā puslaikā "U.S.B." izrāvās vadībā cīņā ar "TGK" - 3:1. Mača otrajā daļā "TGK" futbolistiem izdevās atspēlēties - 3:3. Cīņas izskaņā savus ceturtos vārtus šajā spēlē guva Ruslans Prošins - 4:3.

Spēļu starplaikā priecēja radiovadāmo mašīnīšu drifta priekšnesumi. Interesanti, ka viens no četriem pilotiem bija pavisam nesen no Londonas olimpiskajām spēlēm atbraukušais šķēpa metējs Zigismunds Sirmais.

29. augusta "Ghetto Football" finālturnīrā startēs 16 labākās komandas, kuras cīnīsies par Latvijas Futbola federācijas dāvāto balvu - braucienu uz 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra izbraukuma spēli Bosnija un Hercegovina - Latvija. Paralēli finālturnīram notiks arī "Ghetto Football" parastais turnīrs vecākajā grupā. Komandu reģistrācija līdz plkst. 17, bet spēļu sākums plkst. 17.30.

22. augusta "Ghetto Football" laureāti:

Vecākā grupa

1. "U.S.B." (Ruslans Prošins, Artūrs Hlibovs, Artūrs Aleksejevs, Artūrs Fjodorovs)

2. "TGK" (Artjoms Kurazovs, Ruslans Marusičs, Andrejs Rižakovs)

3. "Zivs" (Ruslans Dorošenko, Alberts Čevers, Dmitrijs Bojarskis)

Jaunākā grupa

1. "Chill" (Raitis Markevičs, Vladislavs Deņisovs, Vladislavs Mogiļevičs, Iļja Grigorjevs)

2. "Barrani" (Dāvis Strods, Dāvis Daugavietis, Rihards Tomingass, Roberts Lācis)

3. "Ušerbi" (Ramils Lačinovs, Dmitrijs Bučņevs, Aleksandrs Kuzmenkovs, Antons Varfolomejevs)

Izmantotie resursi:
Ghetto Games - draugiem.lv

     [+] [-]

, 2012-08-23 23:46, pirms 12 gadiem
Autor, te kautkas nav riktīgi. ''Uzvarētājiem visus četrus vārtus guva Ruslans Prošins, kurš guva visus četrus vārtus. ''