Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

„Ghetto TV” startēs 23.februāra vakarā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

„Ghetto TV” startēs  23.februāra vakarā
"Ghetto TV" vadīs Māris Šlēziņš un Raimonds Elbakjans

Biedrība „Streetbasket” sadarbībā ar „Sportacentrs.com” 23.februārī plkst. 21 pirmo reizi „Streetbasket.lv” tiešraidē demonstrēs „Ghetto TV”. Debijas reizē ēterā Raimonds Elbakjans un Māris Šlēziņš, „Ghetto Family” un Latvijas Universitātes aktīvisti.

Laikā, kad analogā televīzijas pastāvēšanas vēsture iegājusi finiša taisnē, un daudzi steidz meklēt dažādus dekoderus, pareizā izvēle ir savā datorā atvērt „Streetbasket.lv”, lai 23.februārī no plkst. 21 līdz plkst. 23 „Ghetto TV” tiešraidē skatītos „Streetbasket” prezidenta Raimonda Elbakjana un Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrības vadītāja Māra Šlēziņa vadīto diskusiju par ielu kultūru; ielu sportu; bērnu, jauniešu, studentu sportošanu, kā arī par 26.februārī Rīgā, „Skonto” hallē gaidāmo „Ghetto Basket Winter Edition” ceturto pasākumu.

Tiešraides laikā visiem „Ghetto TV” skatītājiem būs iespējams uzdot interesējošos jautājumus. To varēs izdarīt „Streetbasket.lv”, kur var ļoti viegli reģistrēties - arī ar „Draugiem.lv” pasi! Jautājumus vēstules veidā jāsūta uz tiešraides dalībnieku Raimonda Elbakjana un Māra Šlēziņa profiliem.

Tiešraides interesantāko brīžu kopsavilkums pēc tam būs skatāms „Streetbasket.lv”. Arī turpmāk „Ghetto TV” tiešraidēs gan diskusijas par sportā aktuālām tēmām, gan citi nozīmīgākie brīži un spēles no „Streetbasket” veidotajiem pasākumiem.

„Ghetto TV” projekts tapis „Streetbasket” sadarbībā ar jauniešu organizāciju „Avantis”, saņemot tehnisko palīdzību no „Sportacentrs.com”, kas ir vadošais interneta medijs sporta tiešraižu nodrošināšanā. „Ghetto TV” debijas reizē viesmīlīgi uzņems „Pussy Lounge”.

„Streetbasket” un „Avantis” rīkotie ielu basketbolu un ekstrēmos sporta veidus vienojošie pasākumi „Streetbasket Extreme” aizsākās 2009.gada maijā, īpašu popularitāti iegūstot Rīgā, „Grīziņkalna skeitparkā” ik ceturtdienu rīkotajiem turnīriem „Ghetto Basket”. Ziemā reizi mēnesī ielu basketbolisti, dejotāji, futbolisti, vingrotāji pulcējas „Ghetto Basket Winter Edition”. No maija vidus startēs vasaras sezona, kuras laikā „Ghetto Basket” dosies tūrē pa Latviju, rīkojot vairāk nekā 60 turnīru.

     [+] [-]

, 2010-02-23 18:16, pirms 15 gadiem
nu interesanti.!