Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Ghetto Football" finālā pārāki "Akela kļūdijās" ar Oskaru Ikstenu sastāvā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Ghetto Football" finālā pārāki "Akela kļūdijās" ar Oskaru Ikstenu sastāvā
15. augusta "Ghetto Football" čempioni - "Akela kļūdijās"
Foto: Renārs Buivids

"Ghetto Football" regulārās sezonas priekšpēdējā turnīrā trešdien, 15. augustā Rīgā, Grīziņkalnā pirmo vietu izcīnīja "Akela kļūdijās", kas finālā ar 5:4 (2:1) pārspēja iepriekšējās divās nedēļās triumfējušo "Dokānu". Par fināla vērtīgāko spēlētāju tika atzīts "akelietis" Matīss Kučinsks.

"Ghetto Football" čempionu titulu "Akela kļūdijās" rindās šovakar izcīnīja Nauris Paeglis, Armands Landorfs, Matīss Kučinskis, kā arī iepriekš Jūrmalas "Fēnikss" rindās Grīziņkalnā spēlējušais Latvijas čempionāta virslīgas kluba FC "Jūrmala" futbolists Oskars Ikstens.

Fināla pirmajās piecās minūtēs vispirms rezultātu atklāja "Dokāns", bet līdz puslaika beigām "Akela kļūdijās" atbildēja ar diviem vārtiem. Mača otrajā daļā "Dokāns" divreiz nonāca vienu vārtu attālumā - 2:3 un 4:5. Iepriekšējo divu turnīru čempioni turpināja ofensīvu, taču pēdējās 30 sekundēs vairs nepaspēja gūt piektos vārtus.

"Ghetto Football" norises ievērojami atsvaidzināja arī mazo un lielo izklaides uzpūstā baseinā ar ūdeni, kur sadarbībā ar Latvijā bāzēto "Kaiya Skimboards" visiem bija iespēja izmēģināt skimbordu - braucienu ar iegarenu dēli pa garenu baseinu.

Izšķirošā cīņā par 16 vietām "Ghetto Football" finālturnīrā notiks vēl 22. augustā. Vēl pēc nedēļas tiks izspēlēta Latvijas Futbola federācijas dāvātā balva - brauciens uz 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēli Bosnija un Hercegovina - Latvija, kas notiks 11. septembrī.

15. augusta "Ghetto Football" laureāti:

Vecākā grupa

1. "Akela kļūdijās" (Nauris Paeglis, Oskars Ikstens, Armands Landorfs, Matīss Kučinsks)

2. "Dokāns" (Aigars Trušēlis, Jānis Pastars, Renārs Pastars, Mārtiņš Čingulis)

3. "Artis monsterītis" (Rihards Korts, Edgars Strautiņš, Dāvis Varakājs, Sandro Kokojevs)

Jaunākā grupa

1. "Barrani" (Dāvis Sandis Strods, Pāvels Jasničs, Dāvis Daugavietis, Krišs Kārkliņš)

2. "XXX" (Romens Cvetanovičs, Aleksejs Kucenko, Norberts Sovers)

3. "Chill" (Andrejs Osipovs, Maksims Osipovs, Toms Grosmanis, Aleksejs Grjaznovs)