Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

No 27. jūnija Grīziņkalnā "Sport 2000 Family Challenge" stafetes

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Sport 2000" ir par sportiskām un stiprām ģimenēm! Un tieši tādēļ no 27. jūnija līdz 15. augustam katru ceturtdienu pl. 19 "Ghetto Basket" pasākumos Grīziņkalnā ģimenes tiek aicinātas uz sportiskām un ne tik sportiskām "Sport 2000 Family Challenge" stafetēm.

"Sport 2000 Family Challenge" nolikums

Dalībnieki

"Sport 2000 Family Challenge" var piedalīties ikviens "Ghetto Games" dalībnieks no U12 un U14 grupām (gan zēni, gan meitenes) kopā ar vienu no saviem vecākiem (tēti vai mammu) un kopā ar vienu "Ghetto Games" pārstāvjiem - Raimondu Elbakjanu vai Renāru Zeltiņu ("Ghetto Games" pārstāvji tiks ielozēti komandās pirms pašām sacensībām).

Noteikumi

Komandām būs jaizpilda basketbola elementu stafete, kurā būs gan klasiski basketbola elementi, gan ne tik tradicionāli uzdevumi. Uzvarēs komanda, kas distanci veiks ātrāk.

Izspēles kārtība

Komandas var pieteikties kādā no astotdaļfināla posmiem, kas tiks izpēlēti "Ghetto Basket" pasākumos katru ceturtdienu pl. 19 no 27. jūnija līdz 15. augustam. Katru nedēļu pa vienam astotdaļfinālam. Pāru uzvarētāji turpmāk cīnīsies ceturtdaļfinālos, pusfinālos un lielajā finālā atbilstoši iepriekš noteiktai izspēles sistēmai.

Pieteikšanās

Pieteikties uz kādu no astotdaļfināliem var uz vietas "Ghetto Basket" pasākumu reģistratūrā, "Ghetto Games" sociālajos kontos - "Twitter", "Facebook" un "draugiem.lv", kā arī "Sport 2000" veikalā IC „Olimpia” vai "b.a.L.L." veikalā Brīvības 155/2. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Balvas

Visi dalībnieki saņems piemiņas balvas no "Sport 2000" veikala. "Sport 2000 Family Cahllenge" lielā fināla uzvarētāji saņems "Sport 2000" dāvanu karti Ls 100 apmērā.

Izmantotie resursi:
ghettofamily.com