Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

„Ghetto Basket” komanda „Mazais” atgriezusies no Biedriņa dāvātā brauciena uz ASV

Renārs Buivids
Renārs Buivids

„Ghetto Basket” komanda „Mazais” atgriezusies no Biedriņa dāvātā brauciena uz ASV
"Ghetto Basket" komanda "Mazais" - Kristaps Dārgais, Artūrs Dušelis, Artūrs Kramiņš - NBA spēlē Ņūdžersijas "Nets" - Maiami "Heat"
Publicitātes foto

“Ghetto Basket” komandas “Mazais” ielu basketbolisti – Kristaps Dārgais, Artūrs Dušelis un Artūrs Kramiņš - trešdien atgriezās no Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas “Warriors” spēlētāja Andra Biedriņa sadarbībā ar biedrību “Streetbasket” dāvātā brauciena uz ASV. Ceļojuma laikā apskatīta gan Ņujorka, gan klātienē vērots kā Maiami “Heat” zvaigzne Lebrons Džeimss gūst 37 punktus.

NBA basketbolista Andra Biedriņa un biedrības “Streetbasket” prezidenta Raimonda Elbakjana veidotais sadarbības projekts sekmīgi īstenojās jau pirms gada, kad braucienā uz ASV devās “Ghetto Basket” 2010. gada čempionvienības Jelgavas “Armet” ielu basketbolisti – Edgars Krūmiņš, Andris Justovičs, Gatis Justovičs. Viņiem bija iespēja klātienē skatīties Ņūdžersijas “Nets” un Biedriņa pārstāvētās Goldensteitas “Warriors” spēli, pēc tam tikties ar NBA basketbolistiem.

Lokauta ietekmē NBA kalendārā nebija iespējams atrast brīdi, kad “Ghetto Basket” pārstāvjiem būtu iespējams apmeklēt gan Ņujorku, gan Biedriņa pārstāvēto “Warriors” spēli, tādēļ šoreiz mūsu ielu basketbolisti klātienē noraudzījās Ņūdžersijas “Nets” mājas spēli ar pasaulslaveno Maiami “Heat”. Uzvaru svinēja “Heat” basketbolisti, bet viesu līderis Lebrons Džeimss visu priecēja ar savu meistarību, gūstot 37 (!) punktus.

“Viss brauciens bija kā milzīgs piedzīvojums. Lielākais pārdzīvojums bija iespēja piepildīt bērnības sapni – klātienē noskatīties NBA spēli. Lebrons Džeimss dzīvē ir vēl iespaidīgāks nekā televīzijā. Viņš it kā visu spēli rotaļājas ar sāncenšiem, bet izšķirošajos brīžos, kad komandai jāpalīdz uzvarēt, pēkšņi Džeimss ieliek spēlē visu savu spēku un meistarību,” atmiņās par braucienu dalās Kristaps Dārgais.

“Spilgtākie iespaidi ir tieši par Ņujorku. Pat sapņos nevarētu iztēloties, ka Ņujorka ir tik varena. Ja pilsētas centrā basketbola garu tā pa īstam nevar pamanīt, kad notiekošais Hārlemā ir jāredz katram ielu basketbolistam,” piebilst Artūrs Dušelis, kurš kopā ar cīņu biedriem apskatīja arī vienu no pasaules slavenākajiem ielu basketbola laukumiem “Rucker park”.

“Ņujorka un NBA spēle – tā vērts ir atdot visus spēkus “Ghetto Basket” ielu basketbola laukumos. Mans nākamais mērķis ir atgriezties Amerikā,” uzsver Artūrs Kramiņš. “Fani tiešām ir traki pēc Lebrona Džeimsa. Viņi ir gatavi izdarīt visu, lai tikai tiktu viņam tuvāk.”

“Ghetto Games” jaunā sezona startēs jau 13. maijā ar atklāšanas turnīriem vairākos sporta veidos Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā. “Streetbasket” prezidents Raimonds Elbakjans apliecina, ka arī šajā sezonā tiks izspēlēta Andra Biedriņa dāvātā balva – brauciens uz NBA spēli.

“NBA spēles apmeklējums ir katra basketbolista sapnis, tādēļ vēlos pateiktos par šo iespēju Andrim Biedriņam un “Ghetto Basket”. Tā ir lieliskākā balva,” saka Dārgais. “Tikai pēc atgriešanās no šā brauciena var tā pa īstam novērtēt šo iespēju, kuru mums dāvāja Andris Biedriņš,” piebilst Kramiņš. “Šis bija ne tikai lielisks atpūtas brauciens, bet arī kā stimuls un motivācija turpmākajai basketbolista karjerai,” rezumē Dušelis.

Par ielu basketbola šīs vasaras aktivitātēm jau drīzumā “ghettogames.lv” sadaļā “Ghetto Basket”.

  +5 [+] [-]

, 2012-04-20 16:07, pirms 12 gadiem
Dārgais parādi pret VEF, ko iemācījies Ņujorkā
Slēpts komentārs: Siipols

  +7 [+] [-]

, 2012-04-20 16:31, pirms 12 gadiem
ak tāpēc viņš uz play-off pameta komandu!
bet kāpēc gan ne, ja tāda iespēja parādās vienreiz mūžā...

  +2 [+] [-]

, 2012-04-20 16:37, pirms 12 gadiem
Siipols rakstīja: Dārgajam nav rakstura, finālu laikā izvēlas aizbraukt uz ASV luni laist.
atļaušos nepiekrist. cik reizes dzīvē gan parastajam latvietim būs iespēja aizbraukt apmaksātā ceļojumā uz Ņujorku un NBA spēli?

  +1 [+] [-]

, 2012-04-20 16:46, pirms 12 gadiem
Siipols rakstīja: Dārgajam nav rakstura, finālu laikā izvēlas aizbraukt uz ASV luni laist.
valmieru uzvarēja arī bez viņa, vai ne?

  -1 [+] [-]

, 2012-04-20 17:39, pirms 12 gadiem
db01 rakstīja: Dārgais parādi pret VEF, ko iemācījies Ņujorkā
jā, būs iemācījies no LBJ kā quitot un choke

  +1 [+] [-]

, 2012-04-20 17:59, pirms 12 gadiem
Sakiet, ko gribiet, bet Dārgais aizbraukdams no pleijofiem rīkojās tā, kā nopietns basketbolists nekad nedarītu. Interesanti dzīvē iegrozās - LU uzvarēja, tātad Dārgais rīkojās pareizi, jo ar viņu varbūt būtu zaudējuši.. bet pro basketbolists viņš nekad nekļūs, acīmredzot

Siipols rakstīja: Dārgajam nav rakstura, finālu laikā izvēlas aizbraukt uz ASV luni laist.

     [+] [-]

, 2012-04-20 18:56, pirms 12 gadiem
be_like_mike rakstīja: Sakiet, ko gribiet, bet Dārgais aizbraukdams no pleijofiem rīkojās tā, kā nopietns basketbolists nekad nedarītu. Interesanti dzīvē iegrozās - LU uzvarēja, tātad Dārgais rīkojās pareizi, jo ar viņu varbūt būtu zaudējuši.. bet pro basketbolists viņš nekad nekļūs, acīmredzot
Nopietnai basketbola komandai maksā,ir līgumi u.t.t. Viņiem maksā par to,ka nodzenā sevi LBL līgā ? - NĒ ! Ja ir dota apmaksāts ceļojums uz NBA spēli, kapēc nebraukt ? Vai tad Kristaps ir komandas līderis? Peiners visu izdarīja un viss ir labi.

     [+] [-]

, 2012-04-20 19:06, pirms 12 gadiem
būtu aizbraucis Lieldienās, piemēram. galu galā, lai pats Dārgais par to uztraucas..

vnk, iesmiet par cilvēkiem, kuri par 3000$ vērtu pasākumu saka "iespēja vienreiz mūžā"... vo, tas ir zems līmenis (:

fingaz rakstīja: Nopietnai basketbola komandai maksā,ir līgumi u.t.t. Viņiem maksā par to,ka nodzenā sevi LBL līgā ? - NĒ ! Ja ir dota apmaksāts ceļojums uz NBA spēli, kapēc nebraukt ? Vai tad Kristaps ir komandas līderis? Peiners visu izdarīja un viss ir labi.

     [+] [-]

, 2012-04-20 19:30, pirms 12 gadiem
be_like_mike rakstīja: būtu aizbraucis Lieldienās, piemēram. galu galā, lai pats Dārgais par to uztraucas..

vnk, iesmiet par cilvēkiem, kuri par 3000$ vērtu pasākumu saka "iespēja vienreiz mūžā"... vo, tas ir zems līmenis (:
dau*i tu, nevajag tik daudz skaust, pats daritu tapat. vini to braucienu nopelnija lejot savus sviedrus visu vasaru, takaa nespreegaa daudz pie kompiisha audzeedams savu di*su lielaaku