Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Ghetto Basket WE" arī pludmales volejbols

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Ghetto Basket WE" arī pludmales volejbols
"Skonto" hallē top pludmales volejbola laukumi
Foto: Renārs Buivids

"Ghetto Basket Winter Edition" ietvaros 20.novembrī Rīgā, "Skonto" hallē notiks arī pludmales laukumu atklāšana, sarīkojot arī sporta veida paraugdemonstrējumus un servju konkursu skatītājiem.

"Ghetto Basket WInter Edition" ietvaros notiks ielu basketbola, boksa, dejotāju sacensības un mūziķu priekšnesumi, taču, sadarbojoties biedrībai "Streetbasket" un SIA "Pludmale", plānotas arī pludmales volejbola aktivitātes, kas risināsies "Skonto" halles tālākajā galā izviedotajos divos smilšu laukumos.

Paralēli šim aktivitātēm skatītājiem būs iespēja jau no plkst. 17 izmēģināt spēkus pludmales volejbola laukumā, izpildot serves. Plkst. 20 iecerēta pludmales volejbola laukumu oficiālā atklāšana, kurā piedalīsies Mārtiņš Pļaviņš, Klāvs Zaļkalns, Toms Vanags un Jānis Vāvers. Pludmales volejbola laukumos līdz pat "Ghetto Basket WE" noslēgumam tiks rīkotas dažādas aktivitātes, bet no sestdienas laukumus spēlēšanai varēs īrēt jebkurš interesents.

Biļešu tirdzniecība, ielu basketbolistu un dejotāju reģistrēšanās notiks "Skonto" stadiona kasēs pie vārtiem. Kases un reģistrācija būs atvērta no plkst 14.30.

Skatītājiem ieejas maksa noteikta divu latu apmērā. Atlaides tiek piemērotas skatītājiem, kuri uzrāda "Ghetto Basket WE" oficiālo flaijeri. Tad ieejas maksa ir Ls 1. Derīgi ir arī organizatoru izsniegtie ielūgumi, ar kuriem ieeja ir bez maksas.

Visiem skatītājiem tiek izsniegta rokas aproce, ar kuru var apmeklēt pasākumu. Dodoties prom no "Skonto" sporta bāzes teritorijas, aproce tiek saplēsta un atkārtotai ieejai vairs nav derīga.

Izmantotie resursi:
streetbasket.lv: www.streetbasket.lv

  +4 [+] [-]

, 2009-11-19 14:53, pirms 15 gadiem
Cik var bāzt viskautko? Ja basketbols, tad basketbols.

  -2 [+] [-]

, 2009-11-19 15:09, pirms 15 gadiem
Tā īsti nevar saprast - tie pludmales laukumi tur uz palikšanu?

  +1 [+] [-]

, 2009-11-19 15:25, pirms 15 gadiem
pasākums labs, Raimonds labu šteli taisa, bet kam viss šis? volēbols?moš vel nousa galdus salikt?futeni varbut 3 pret 3....kauka saboja visu priekštatu par pasākumu, galu gala tiešām Geto basket vai kas? Volēbols un geto pat vardos nesasnak, ielu kultūra un volēbols? comon veči kurp mēs ejam tas laikam tā saucās?nebojājiet nākotnē par sevi priekštatu, kam tad vajadzīgi visi šitie blogi par to kad bakstebols tagad atrodas raimonda un nikolaja māzura rokas?ari tagad raimondas savās rokas volebulu tur....nesaskan filosofija ar vardiem!lai ka ari tur protams nebūtu tik un tā visu cieņu večiem kas šo visu organizē, respect....bet ieklausaties ari ko tauta doma par to...

     [+] [-]

, 2009-11-19 15:50, pirms 15 gadiem
lielais eksperts rakstīja: Cik var bāzt viskautko? Ja basketbols, tad basketbols.
Drīz tur buus K1 , pludmales futbools , un citi sporta veidi! !

     [+] [-]

, 2009-11-19 15:52, pirms 15 gadiem
Ghetto volley!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-19 16:31, pirms 15 gadiem
F1 sacensības

  +1 [+] [-]

, 2009-11-19 21:48, pirms 15 gadiem
tarins rakstīja: Drīz tur buus K1 , pludmales futbools , un citi sporta veidi! !
K-1 jauns ir...