Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Turpinās pieteikšanās "Streetbasket Pārdaugavā"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Turpinās pieteikšanās 19.septembrī Rīgā, Uzvaras parkā notiekošajam ielu basketbola turnīram "Streetbasket Pārdaugavā". Strītbaskets būs viena no "Rīga Extreme" sastāvdaļām.

"Streetbasket Pārdaugavā" noritēs pēc ielu basketbola spēlētājiem labi zināmā turnīra "Ghetto basket" formāta, kad visas komandas tiek dalītas trijās grupās - 1994. gadā dzimušie un jaunāki; 1993. gadā dzimušie un vecāki; sievietes. Spēles notiks bez tiesnešiem. Dalības maksa noteikta viens lats no katra spēlētāja.

Pieteikšanās notiks līdz pat 18.septembra vakaram, izmantojot īpašo formu streetbasket.lv ( streetbasket.lv ), vai arī spēļu dienā no plkst. 11 turnīra sekretariātā.

Ielu basketbola turnīrs "Streetbasket Pārdaugavā", kura spēles startēs plkst. 12, būs viena no daļām "Rīga Extreme" pasākumā. Ekstrēmo sporta veidu sadaļā arī skrituļslidošanas sprints un lēkšana, BMX frīstails, velorollings un skeitbords. Pēcpusdienā arī sacensības rollingā ar skrituļslidām un skrituļdēļiem.

Sacensības rīko Rīgas Domes Sporta pārvalde sadarbībā ar biedrību "Streetbasket" un Latvijas Skeitborda federāciju. "Streetbasket Pārdaugavā" atbalsta "Atlantis", "Cramo", "Mārtiņa beķereja" un "Iztiripaklaju.lv".

Izmantotie resursi:
streetbasket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-16 20:03, pirms 15 gadiem
auksti buus!!!