Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Ghetto Hockey" finālspēlē "Agni" šokē "Optibet", izcīnot otro titulu

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Ghetto Hockey" finālspēlē "Agni" šokē "Optibet", izcīnot otro titulu
"Ghetto Hockey" piektā posma labākās komandas - "Agni", "Optibet" un "Pikaču"
Foto: Renārs Buivids (Ghetto Family)

"Ghetto Hockey" vēsturē piektajā posmā sestdien Rīgā, "PSL" ledus hallē par pirmajiem divkārtējiem čempioniem kļuva "Agni" hokejisti, kuri izšķirošajā spēlē ar 7:3 pārspēja "Optibet". Trešo vietu ieguva "Pikaču", mazajā finālā ar tieši tādu pašu rezultātu uzveicot "Anzāģi".

"Ghetto Hockey" sezonas ranga pirmās un trešās vietas īpašnieki - attiecīgi "Rupuči" un "Pirāti" - šoreiz nebija ierindā, dodot iespēju laureātu pulkā iekļūt līdz šim ne tik labus sasniegumus guvušajām komandām. Lieli pārsteigumi izpalika, jo abās apakšgrupās pirmās vietas ieguva līdz šim čempionu titulus ieguvušās vienības - "Agni" un "Optibet".

Abas komandas sekmīgi pārvarēja arī pirmās divas izslēgšanas turnīra kārtas. "Agni" ceļā uz finālu uzvarēja "R.A.J.O. Grands" un "Anzāģi", bet "Optibet" pārspēja "Rupučus 2" un "Pikaču". Jau finālmača pirmajās minūtēs "Agni" šokēja sāncenšus, gūstot trīs vārtus pēc kārtas. "Agni" pārliecinoši uzvarēja arī mačā kopumā - 7:3.

Pirmo reizi "Ghetto Hockey" turnīra ietvaros notika "LatLada" metienu konkursa priekšsacīkstes, cīnoties par 2013. gada izlaiduma "Lada Niva 4x4". Ar konkursa uzdevumu - no centra iemest ripu vārtos izveidotā mazā caurumā - šoreiz netika galā ne paši hokejisti, ne skatītāji. Cīņa par jauno automašīnu turpināsies 22. februārī un 15. martā, bet konkursa fināls plānots 12. aprīlī.

"Agni" hokejisti līdz ar šo panākumu pirmo reizi kļuva par "Ghetto Hockey" ranga līderiem. "Sarkano" rēķinā ir 80 punkti. Otro vietu pašreiz ieņem līdzšinējie līderi "Rupuči" (67 punkti), bet uz trešo vietu pakāpušies "Optibet" - 59 punkti. Ranga 16 labākās komandas izcīnīs ceļazīmes uz finālturnīru.

"Ghetto Hockey" atlikušie divi regulārās sezonas posmi notiks 22. februārī un 15. martā.

8. februāra "Ghetto Hockey" laureāti:

1. "Agni" (Hārdijs Parādnieks, Toms Bluks, Toms Hartmanis)

2. "Optibet" (Jānis Auziņš, Dāvis Mednieks, Artjoms Dašutins, Lauris Rancevs)

3. "Pikaču" (Lauris Džeriņš, Raivis Luters, Nils Remess)

4. "Anzāģe", 5. - 8. "R.A.J.O. Grands", "Lauzēji", "Rupuči 2", "Ikšķiles razbainieki".

Izmantotie resursi:

Ghetto Family Games - Fun times for all