Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Sestdien noskaidros Latvijas labākos ielu vingrotājus

Andrejs Siliņš

Sestdien Grīziņkalna sporta kompleksā ar "OKartes" atbalstu norisināsies otrais Latvijas čempionāts ielu vingrošanā. Sacensību laikā tiks noteikti labākie ielu vingrotāji, kas 4. augustā pārstāvēs mūsu valsti otrajā pasaules čempionātā ielu vingrošanā.

Uz otro oficiālo Latvijas čempionātu Rīgā pulcēsies spēcīgākie ielu vingrotāji no Smiltenes, Rēzeknes, Līvāniem, Tukuma, Valmieras, Saldus, Jelgavas, Jūrmalas, Siguldas, u.c. pilsētām.

Latvijas Ielu vingrotāju sporta biedrības vadītājs Māris Šlēziņš: ”Esam gandarīti, ka mūsu idejai un darbam ir noticējusi un savu atbalstu sniedz OKarte, šādi ikvienam jaunietim dodot iespēju piedalīties ne tikai treniņos, bet arī sacensībās. Esam pārliecināti, ka jebkurš var kļūt par spēcīgāko un pārstāvēt Latviju gaidāmajā Pasaules čempionātā.”

Sacensības norisināsies vairākās disciplīnās. Čempionu noskaidros gan „Meistaru klasē”, gan „Tautas klases” sacensības SPĒKS NO LATVIJAS DZELZCEĻA trīs vecuma grupās. Īpaši iespaidīgas solās būt sacensības frīstailā, kur vingrotāji, lai kvalificētos pasaules meistarsacīkstēm, sacensībām, ir sagatavojuši speciālas uzstāšanās programmas. Frīstaila programma sāksies plkst. 16.00.

Tāpat norisināsies arī Meistaru klases spēka sacensības trīscīņā - pievilkšanās pie stieņa, atspiešanās no zemes un dziļie pietupieni. Skatītājiem, piedaloties OKartes disciplīnā un atspiežoties no zemes, būs iespēja laimēt bezmaksas ielūgumus uz Pasaules čempionātu ielu vingrošanā.

Ieeja un dalība sacensībās ir bez maksas.

Otrais Latvijas čempionāts ielu vingrošanā

Pasākuma programma:

12:00 Dalībnieku ierašanās
13:00 Sākums. Latvijas čempionāts spēka trīscīņā meistaru klasē.
13:30 Tautas klases sacensības: Spēks no Latvijas dzelzceļa.
15:30 Pasaules čempionāta brīvbiļešu aktivitāte: Ar OKarti atļaujies vairāk!
16:00 Latvijas čempionāts ielu vingrošanas „Freestyle” meistaru klasei.
17:00 Apbalvošana visām sacensībām un vecuma grupām