Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Daugavpilī labākie "Kaijasenergy.lv", balvas - spēcīgākajām vietējām komandām

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Daugavpilī labākie "Kaijasenergy.lv", balvas - spēcīgākajām vietējām komandām
Daugavpils čempionvienība "Kaijasenergy.lv" - Toms Broks, Raimonds Elbakjans, Kristaps Dārgais, Renārs Buivids
Foto: Liene Buivida

"Ghetto Basket" sestdienas turnīrā Daugavpils svētku ietvaros pirmo vietu izcīnīja "Kaijasenergy.lv", finālā apspēlējot Daugavpils komandu "Yo". Balvas no "Ghetto Basket" atbalstītājiem saņēma arī trešās vietas ieguvēja "PSK" un ceturtās vietas īpašniece "Hallux".

Daugavpils posms "Ghetto Basket" vēsturē noteikti ir un paliks īpašs, jo tikai šīs pilsētas svētku ietvaros basketbola spēles nācās pārtraukt uz pārdesmit minūtēm, jo pa Rīgas ielu plkst. 14 ... notika īpašais pilsētnieku gājiens, kurā piedalījās dažādu organizāciju un mācību iestāžu grupas ar orķestriem un dejotājiem ierindā.

Vairāk nekā 200 kilometru lielo attālumu līdz Daugavpilij bija mērojušas tikai divas no "Ghetto Basket" spēcīgākajām komandām - Jelgavas "Armet" un Rīgas "Kaijasenergy.lv, startējot gan ievērojami mainītos sastāvos.

"Armet" no oriģinālā sastāva ierindā bija Gatis Justovičs, kurš spēlēja kopā ar Jāni Tiltiņu un Dāvi Laicānu. Jelgavnieku ceļš uz godalgotajām vietām beidzās astotdaļfinālā, kad nācās zaudēt "Hallux".

"Kaijasenergy.lv" krāsas šoreiz pārstāvēja "slam dunk" meistars Kristaps Dārgais, Toms Broks, kā arī "Ghetto Basket" organizatori - Raimonds Elbakjans un Renārs Buivids. Smagāko pārbaudījumu "Kaijasnergy.lv" piedzīvoja ceturtdaļfinālā, kad tikai ar lielu piepūli izdevās uzveikt "BK Bruņinieks". Turpmāk rīdzinieki darbojās daudz sekmīgāk, finālā ar 11:6 uzveicot "Yo".

"Ghetto Basket" boss Elbakjans, ņemot vērā Daugavpils un tuvākās apkārtnes komandu augsvērtīgo sniegumu, paziņoja viņa pārstāvēto komandu "ārpus konkursa" cīņā par balvām. Līdz ar to "Sport 2000", "IKI", "Red Bull", "Crocs", "VEF Rīgas", "Streetbasket" balvas saņēma otrās līdz ceturtās vietas īpašnieces.

Daugavpils "Ghetto Basket" kopumā startēja 24 komandas. "Ghetto Basket" sezonas turpinājums 14. jūnijā Ventspilī un 16. jūnijā Rīgā.

10. jūnija "Ghetto Basket" laureāti:

1994. gadā dzimušie un vecāki vīrieši

1. "Kaijasenergy.lv" (Kristaps Dārgais, Toms Broks, Raimonds Elbakjans, Renārs Buivids)

2. "Yo" (Arnolds Spīķis, Raimonds Repelis, Einārs Kaļva, Raimonds Riteris)

3. "PSK" (Pēteris Dzalbe, Valdis Stalidzāns, Sergejs Komļevs, Sergejs Frolovs)

4. "Hallux" (Nauris Zdanovskis, Vitālijs Jevsejevs, Raivis Vaivods)

5. - 8. "Bez nosaukuma", "Višķi", "BK Bruņinieks", "Info Team".

Sievietes

1. "Pentano D"

2. "Savējās" (Annija Trubina, Santa Baltace, Sanita Beļkeviča)

3. "Skūtais citrons" (Lidija Viktorija Artiševska, Ramona Faikuševska, Anna Kovaļova, Marija Lagune)

     [+] [-]

, 2011-06-12 14:57, pirms 13 gadiem
nu tas sūkāšanas uzdevums vienkārši gāza no kātiem čempionka po sasovaniju