Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Timma: Vasaras galvenā tikšanās vieta ir „Ghetto Basket”

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Timma: Vasaras galvenā tikšanās vieta ir „Ghetto Basket”
Jānis Timma otrdien notikušajā "Ghetto Basket" Jūrmalā
Foto: Renārs Buivids

„Ghetto Basket” šīs vasaras pirmajā „Slam dunk” konkursā ceturtdien, 7. jūnijā Rīgā, Grīziņkalnā dalībnieku pulkā būs arī „Liepājas lauvu” bronzas sastāva basketbolists Jānis Timma, kuš pirms pāris dienām spēlēja Jūrmalas posmā, paliekot gan ārpus laureātu pulkā. Timma sola pārsteigt līdzjutējus ar atraktīviem „dankiem”.

Pagājušā gada 16. jūlijā Kuldīgas „Ghetto Basket” posmā pirmo vietu izcīnīja komanda „777” ar Jāni Timmu, Rihardu Pāži, Jāni Viļumovu un Dāvi Čoderu sastāvā.

Latvijas U-19 izlases dalībnieks pirms gada Latvijā notikušajā pasaules čempionātā Timma otrdien, 5. jūnijā atkal spēlēja „Ghetto Basket”, kopā ar Artūru Vītiņu un Raimondu Elbakjanu iemēģinot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas grozus. Nešaubīgi, ka šis trio bija pats atraktīvākais un skatāmākais, taču par skaistu gūtu grozu papildus punktus jau nepiešķir. Līdz ar to „Timma Team” palika ceturtajā vietā 32 komandu konkurencē.

7. jūnijā Timma atkal būs „Ghetto Basket” dalībnieku pulkā, un nešaubīgi, ka ik katrs skatītājs Grīziņkalnā pamanīs viņa klātbūtni, jo Jānis būs viens no „Slam dunk” konkursa dalībniekiem. Timma konkurēs ar tituliem bagāto Latvijas Universitātes basketbolistu Kristapu Dārgo un viņa komandas biedru Žani Peineru. Ierindā būs arī „Liepājas lauvu” basketbolists Artūrs Bricis, kā arī ASV studējošais Haralds Kārlis. Būs arī citi dalībnieki, kuri gatavi pārsteigt skatītājus.

„Nav šaubu, ka iespaids par „Ghetto Basket” notiekošo ir vislabākais, jo vasarā tieši šie turnīri nodrošina iespēju satikt draugus un paziņas. Ja arī kāds no viņiem nespēlē, piemēram, klubu aizlieguma dēļ, tad nešaubīgi viņus var atrast tribīnēs,” spriež Jānis Timma. „Sezonas laikā ne vienmēr ir laiks sarunām ar paziņām no pretinieku komandām, kā arī ar čaļiem, kuri ziemā spēlē basketbolu citās valstīs. „Ghetto Basket” visus var satikt! Vasarā, kad vairs nav ierastais treniņu un spēļu grafiks, tad ir grūti nosēdēt uz vietas, un jādodas spēlēt basketbolu uz „Ghetto Basket” turnīriem.”

„Ghetto Basket” ierasti notiek uz asfaltētiem laukumiem, taču tieši Jūrmala ir izņēmums, jo tur mači notiek uz mākslīgā seguma un uz citādākiem groziem.

„Nav šaubu, ka arī kādi lai nebūtu apstākļi ielu basketbola spēlēšanai, taču vienmēr uzvarēs stiprākais. Protams, bez veiksmes arī nevar iztikt, jo vēja pūtienus un saules spīdēšanu jau nevaru ietekmēt,” komentē Timma. „Ielu basketbolā cīņa nešaubīgi ir skarbāka, netiek izmantotas sarežģītas sadarbības. Vairāk notiek spēle viens pret vienu, tiek izmantoti caurgājieni. Iespējams, tieši šīs strītbola pieredzes dēļ arī mums neizdevās izcīnīt uzvaru Jūrmalā. Tā kā nedrīkst ignorēt profesionāla basketbolista līguma nosacījumus, tad pagaidām vēl grūti spriest – cik daudz vēl šovasar uzspēlēt „Ghetto Basket” turnīros.”

7. jūnija „Slam dunk” konkursam Jānis Timma gatavo pārsteigumu, lai „priecētu publiku ar pārsteidzošiem „dankiem”. Cerams, ka izdosies viss iecerētais, jo tikai, parādot labāko sniegumu, var cerēt uz augstām vietām,” piebilst Timma.

„Ghetto Basket” ceturtdienas vakara īpašās „naglas” – plkst. 19.30 „Slam dunk” konkursa priekšsacīkstes, bet plkst. 20 – „Ghetto Games” himnas prezentācija „Z-kalns” un Rīgas Gospelkora izpildījumā.

Izmantotie resursi:
Ghetto Games - draugiem.lv

Slēpts komentārs: KaputHitler

  +3 [+] [-]

, 2012-06-07 20:20, pirms 12 gadiem
KaputHitler rakstīja: Visi tiekas savaru zālē,brauca ar riteņiem un skrien krosus,nevis tizli mētā grozā oranžo bumbu!
gan jau no tā visa Tu nedari neko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-08 09:30, pirms 12 gadiem
KaputHitler rakstīja: Visi tiekas savaru zālē,brauca ar riteņiem un skrien krosus,nevis tizli mētā grozā oranžo bumbu!
kas tad tev liedz to darīt, idinj?