Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

7. jūnija "Ghetto Basket" naglas - "Slam dunk" konkurss un himnas prezentācija

Renārs Buivids
Renārs Buivids

7. jūnija "Ghetto Basket" naglas - "Slam dunk" konkurss un himnas prezentācija
Kristaps Dārgais lidojumā pie "Ghetto Basket" groza
Foto: Renārs Buivids

"Ghetto Games" ietvaros notiekošais "Ghetto Basket" 7. jūnija turnīrā Rīgā, Grīziņkalnā būs īpašs, jo plkst. 19.30 startēs "Slam dunk" konkurss ar Latvijas labāko dankeru līdzdalību un absolūti īpašu žūriju, bet plkst. 20 notiks "Z-kalns" un Rīgas Gospelkora radītās "Ghetto Games" himnas prezentācija.

"Slam dunk" konkursā startēs pēdējos gados tituliem bagātākais meistars Kristaps Dārgais, kā arī "Liepājas lauvu" basketbolisti Artūrs Bricis un Jānis Timma, Latvijas Universitātes uzbrukuma līderis Žanis Peiners, ASV studējošais Haralds Kārlis, kā arī citi dankošanas meistari. Stingrās žūrijas sastāvā Latvijas čempionvienības "VEF Rīga" kapteinis Kristaps Janičenoks, Latvijas izlases līderis Jānis Blūms, Igaunijas čempionvienības "Kalev/Cramo" basketbolists Armands Šķēle, Rīgas Domes izpilddirektors Juris Radzevičs, kā arī "Ghetto Games" mākslinieks Vladislavs Lakše.

Plkst. 20 tā pa īstam tiks satricināts Grīziņkalns un apkārtējo māju siienas, jo notiks "Z-kalns" un Rīgas Gospelkora izpildītā "Ghetto Games" himnas "Mana brīvība" prezentācija.

Izmantotie resursi:
Ghetto Games - draugiem.lv

  +1 [+] [-]

, 2012-06-07 11:50, pirms 12 gadiem
Šovakar Grīziņš spridzinās !