Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Lielākais "Mix" grupas strītbola turnīrs 9. jūlijā Saulkrastos

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Lielākais "Mix" grupas strītbola turnīrs 9. jūlijā Saulkrastos
"Saulkrastu kokteilī" viss būs līdzās - pludmales volejbols un ielu basketbols.
Foto: Renārs Buivids

Vasaras lielākais "Mix" grupas ielu basketbola turnīrs ar Latvijas, Igaunijas un Lietuvas jaukto komandu piedalīšanos notiks 9. jūlijā Saulkrastu "Koklītēs", kur 2. jūlijā "Ghetto Basket" posmā cīnījās 40 vienības. Startam "Tallink Baltic Open Mix" pieteikšanās turpinās!

Pludmales volejbola un ielu basketbola sacensības "Saulkrastu kokteiļa" ietvaros notiek jau tradicionāli. Pirms gandrīz desmit gadiem Saulkrastu notikušajā turnīrā startēja arī Igaunijas vēsturē vienīgais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Martins Mīrseps, kurš laukumā devās kopā ar profesionāliem ziemeļu kaimiņu basketbolistiem. Ne tikai igauņus, bet arī visus citus pārsteidza pašmāju strītbola zvaigznes – toreiz vēl Latvijas izlases līdere Anda Jēkabsone, kā arī Agris Cimdiņš, Ivo Pūce - , finālā pārspējot titulētos igauņus. Par „Saulkrastu kokteiļa” ielu basketbola turnīra uzvarētājiem kļuvuši daudzi labi pazīstami Latvijas basketbolisti, piemēram, Linda Eglīte, Uldis Višņevičs, Andris Kivičs.

"Saulkrastu kokteiļa" organizatori šovasar sadarbībā ar "Tallink" nodrošinājuši ievērojamu balvu fondu "Tallink Baltic Open Mix", uz sacensībām aicinot arī Igaunijas un Lietuvas komandas, kā arī Latvijas spēcīgākos ielu basketbolistus. Īpaši interesanti varētu redzēt strītbasketa slavenākās vienības, laukumā dodoties ar kādu meistarīgu dāmu. Ja puišu trio pietrūkst kādas daiļā dzimuma basketbolistes vai arī kāda dāma nu nekādi nevar atrast džekus, ar kuriem kopā uzspēlēt šajā turnīrā, tad sūtiet savus pieteikumus uz renars32@gmail.com. Organizatori jūs sakontaktēs! Atgādināsim, ka uz laukuma visu spēles laiku jābūt vismaz viena sievietei.

Dalības maksa - Ls 4 no komandas. Komandu reģistrācija līdz 7. jūlija pusnaktij uz renars32@gmail.com. Reģistrējot komandu tikai pirms turnīra sākuma, dalības maksa palielinās par Ls 1. Komandu pārreģistrācija plkst. 11, spēļu sākums plkst. 12.

Sestdien pārdesmit metru attālumā esošajā pludmalē notiks "Knauf Baltic Open" sacensību pludmales volejbolā pamatturnīra spēles ar spēcīgu visu triju Baltijas valstu dalībnieku piedalīšanos. Saulkrastos spēlēs tādas Latvijas bīčvolejbola zvaigznes kā Toms Šmēdiņš Austris Štāls, Artis Caics, Andris Krūmiņš, Ingars Ivanovs, Artūrs Kiseļevs, kā arī slavenie igauņu brāļi - Kristiāns un Karels Kaisi. Finālmača plkst. 21 starmešu gaismās, bet pēc tam pludmales ballīte ar Samantu Tīnu un dīdžejiem.

Balvu fondu nodrošina "Tallink Hotel Riga", laureātiem pasniedzot dāvanu kartes vērtībā līdz pat Ls 150.