Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

"Spartans" fantastiska uzvara

Andrejs Siliņš

"Spartans" fantastiska uzvara
"Spartans"
Foto: MBL preses dienests

Pagājušajā sestdienā Mateja Basketbola līgā (MBL) tika aizvadīta viena spēle - "Spartans" vienība, atspēlējoties no 30 punktu deficīta, uzveica "Barons" basketbolistus ar rezultātu 65:57.

Spēles sākums "Spartans" neizdevās visai labs - vairāki neprecīzi uzbrukumi un vājā zonas aizsardzība ļāva "Baronam" uzbrukt veiksmīgi no jebkuras pozīcijas. "Baroniem" spēle gāja no rokas un vēl līdz otrās ceturtdaļas vidum bija sajūta, ka spēles liktenis jau ir izlemts. Taču īpaši jāizceļ "Spartans" neatlaidība un cīņasspars aizsardzībā. Neskatoties uz agresīvo "Barona" uzbrukumu, "Spartans" spēja lauzt spēles gaitu un soli pa solim deldēja rezultāta starpību. Treknu punktu puslaikam pielika Ikaunieks, kurš pēdējā sekundē iemeta no centra.

Jau ar trešajā ceturtdaļā spēles gaita radikāli mainījās - "Spartans" aizsardzība bija tik cieta, ka "Barons" spēja vien iemest piecus punktus un noslēdzošo ceturtdaļu "Spartans" iesāka ar vadību. Pēdējā ceturtdaļa bija izšķirošā. Notika vairāki pavērsiena punkti. "Barons" spēlētāji sāka uzņemties individuālo spēli, kas ne vienmēr attaisnojās. Ne visai patīkams brīdis bija, kad Rihards Jakovels guva trauma, sāpīgi krītot un satraumējot ceļgalu. Vēlāk gan Rihards atgriezās laukumā, bet pēc brīža Rihards arī otro reizi krita un laukumā aizvietot Rihardu devās Lauris Grīns. Neskatoties uz to, ka laukumu pameta viens no šīs spēles atslēgas spēlētājiem, "Spartans" tomēr noturēja uzvaru - 65:57.

Gatis Upesleja "Spartans" labā sameta 23 punktus, Jānis Kolbergs pievienoja 15 punktus un deviņas atlēkušās bumbas, bet Rihardam Jakovelam iespaidīgs "double-double" - 13 punkti un 20 bumbas zem groziem. Kaspars Ceļmalnieks bija rezultatīvākais "Barons" vīrs laukumā - 15 punkti, bet Mārtiņam Ikauniekam 14 punkti un septiņas bumbas pie groziem.

Cēsu "Hornets" uz maču pret "Stingers" neieradās, līdz ar to saņemot tehnisko zaudējumu ar 0:20.

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests

     [+] [-]

, 2010-03-19 13:04, pirms 14 gadiem
psc...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja