Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere arī šogad nepārvar "US Open" 2.kārtu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere arī šogad nepārvar "US Open" 2.kārtu
Līga Dekmeijere
Foto: Kīts Alisons

Latvijas vadošajai dubultspēļu tenisistei Līgai Dekmeijerei arī šī gada „US Open” turnīrā nav izdevies iekļūt dāmu dubultspēļu 3.kārtā. Šoreiz, spēlējot duetā ar vācieti Monu Bārtelu, nācās atzīt serbietes Jeļenas Jankovičas un horvātietes Mirjanas Lučičas-Baroni pārākumu – 6:7(4), 2:6.

„US Open” ir vienīgais no „Grand Slam” turnīriem, kurā Dekmeijere spēlējusi visas reizes kopš 2005.gada. Labākie panākumi ir 2.kārtas sasniegšana, kas izdevies 2008., 2009., 2011., 2012. un nu arī 2013.gadā. Diemžēl arī šogad tālāk neizdevās tikt.

Līgas pāriniece turnīrā ir vāciete Mona Bārtela, kuras prioritāte ir vienspēles, taču no šī turnīra viņa jau ir izstājusies. Dubultspēlēs Dekmeijeres un Bārtelas duets sacensības iesāka ar 6:3, 6:4 uzvaru pār rumānieti Aleksandru Dulgeru un čehieti Evu Hrdinovu, bet šodien bija jāspēlē pret serbieti Jeļenu Jankoviču un horvātieti Mirjanu Lučiču-Baroni, kuras izliktas ar 15.numuru.

Mača favorītes bija serbiete un horvātiene, tomēr spēles lielākā daļa bija pietiekami līdzīga. Pirmajā setā Dekmeijere un Bārtela pirmās tika pie breika (4:3), tomēr uzreiz sausā zaudēja savu servi. Seta uzvarētāju noteikšana tika atlikta uz taibreiku, kurā pretinieces bija labākas ar 7:4. Otrā seta pirmajā geimā Latvijas un Vācijas duets zaudēja savu servi, bet uzreiz pēc tam neizmantoja iespēju atspēlēties. Seta turpinājumā šādu iespēju vairs nebija, turklāt sāncenses tika pie vēl viena breika, uzvarot cīņu ar 7:6(4), 6:2.

Ņujorkā Līga nopelnīja 160 reitinga punktus (aizstāvēja pērnos punktus), kas ļaus saglabāt vietu ranga simtniekā (pašlaik 88.pozīcija), kā arī tika pie 9375 ASV dolāru prēmijas.

Izmantotie resursi:
Official Site of the 2013 US Open Tennis...

     [+] [-]

, 2013-08-31 21:29, pirms 11 gadiem
Priekš tenisistes, kas neatrodas vienspēļu reitimgā, tas ir lielisks sasniegums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja