Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA sasniedz VTB līgas finālu

Krišs Upenieks

CSKA sasniedz VTB līgas finālu
Milošs Teodosičs
Foto: VTB League

Krievijas basketbola grands Maskavas CSKA šovakar viesos ar 74:66 pārspēja ''Lokomotiv-Kuban'', izcīnot trešo uzvaru tikpat spēlēs VTB Vienotās līgas izslēgšanas turnīra pusfinālā un tādā veidā iekļūstot sacensību finālā.

Maskavas CSKA pēc trešās vietas izcīnīšanas ULEB Eirolīgas turnīrā VTB līgas pirmajā pusfināla spēlē pret ''Lokomotiv-Kuban'' izcīnīja uzvaru ļoti rezultatīvā cīņā - 101:95. Otrajā spēlēs CSKA laukumā vairs tādas skriešanas nebija, un CSKA savu meistarības pārākumu pierādīja ar 84:71.

Sērijas trešā spēle risinājās ''Lokomotiv-Kuban'' laukumā, kur mājinieki ne līdz galam spēja atvērties uzbrukumā spēles pirmajā ceturtdaļā un nonāca iedzinējos ar 17:23. Mača turpinājumā ''Lokomotiv-Kuban'' problēmas uzbrukumā kļuva tikai lielākas, kā rezultātā spēles liktenis principā bija izšķirts pēc 30 nospēlētām minūtēm - 62:41.

Pie šāda pārsvara CSKA spēle varēja iesaistīt arī tālākus rezultātus, mājinieki savukārt tika tuvāk rezultātā, bet CSKA vienalga uzvarēja ar itin pārliecinošu 74:66. Uzvarētājiem labākais ar 16 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām bija saspēles vadītājs Milošs Teodosičs.

Rīt pulksten 19:00 Maskavas apgabala ''Khimki'' savā laukumā uzņems Jāņa Timmas pārstāvēto Sanktpēterburgas ''Zenit''. Šajā sērijā rezultāts ir 2-1 par labu Latvijas basketbolista komandai.

Izmantotie resursi:
VTB United League | VTB United League