Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA finālā spēlējušais Lī: ""Knicks" ir talantīgākā komanda, kādā esmu bijis"

Agris Suveizda

NBA finālā spēlējušais Lī: ""Knicks" ir talantīgākā komanda, kādā esmu bijis"
Kortnijs Lī
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" piedzīvoja kārtējo vilšanos un arī šajā sezonā nepiedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēlēs. Komandas aizsargs Kortnijs Lī gan uzskata, ka spēlētāji ir labi un ka "Knicks" uz papīra ir talantīgākā vienība, kādā viņš spēlējis.

Kortniju Lī 2008. gada draftā ar 22. kārtas numuru izvēlējās Orlando "Magic", un jau debijas sezonā viņš iekļuva NBA finālā, kur "Magic" piecās spēlēs zaudēja…Fila Džeksona trenētajai Losandželosas "Lakers". "Iekļūšana finālā ir sasniegums, un to izdarīt ir ļoti grūti, jo līdz finālam jāmēro tāls ceļš. Lai kā arī fināls nebeigtos, zini, ka esi bijis labāks par lielāko daļu komandu," teica Lī, kurš tajā izslēgšanas spēļu sezonā piedalījās 21 spēlē, 16 sāka starta pieciniekā un vidēji 26 minūtēs guva 8,0 punktus.

Lai arī zaudējums finālā bija rūgts, Lī uzskata, ka pašreizējā sezona sagādājusi vēl lielāku vilšanos: "Tā noteikti ir vilšanās, jo mums ir talants. Ja man būtu jāsalīdzina visas komandas, kurās esmu bijis, šī droši vien ir talantīgākā, ja mēs skatāmies situāciju uz papīra. Vienkārši nekas nesalikās kopā, nekas neizdevās." Pēc "Magic" amerikānis spēlējis arī tādās vienībās kā Ņūdžersijas "Nets", Hjūstonas "Rockets", Bostonas "Celtics", Memfisas "Grizzlies" un Šārlotas "Hornets".

Lai arī Filadelfijas "76ers" piedāvāja finansiāli lielāku līgumu, Lī vasarā piekrita Ņujorkas "Knicks" piedāvājumam, izvēloties par labu ilgtermiņam un…izslēgšanas spēļu potenciālam. "Tas bija īstermiņa līgums, tādēļ Filadelfijas piedāvājums nebija labāks," piebilda Lī, kurš ar "Knicks" parakstīja 50 miljonu dolāru vērtu līgumu uz četriem gadiem. "Viņi runāja par lielu skaitli, tomēr izvēlēties īstermiņu nebūtu bijis prātīgi."

"Viss šis gads bijis smags. Sezonas sākumā centāmies iekļūt izslēgšanas spēlēs, un tad viss aizgāja greizi…Tā noteikti ir vilšanās," noslēdza Lī. 31 gadu vecais aizsargs šosezon piedalījies 70 spēlēs, 67 no tām sākot starta pieciniekā. Vidēji laukumā Lī pavadījis 32 minūtes, guvis 10,5 punktus, izcīnījis 3,4 atlēkušās bumbas un izdarījis 2,3 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
One Knick frustrated the ‘most...

  -3 [+] [-]

, 2017-03-31 14:29, pirms 8 gadiem
Tak cik var di**t???

  +4 [+] [-]

, 2017-03-31 14:36, pirms 8 gadiem
Neviens ne**rš, acīmredzot, Knicks tiešām ir talantīga komanda, bet sportā ar talantu ir daudz par maz, un komandu sportā jo īpaši.

  +5 [+] [-]

, 2017-03-31 14:46, pirms 8 gadiem
Lī joprojām dzīvo pagātnē. NYK ''talanti'' ir, bet tikai vēsturiskā izpratnē - Melo, Rouzs un Noa reiz bija elites spēlētāji, bet te ir uzsvars uz "bija". Fila likme uz to, ka Ņujorkā šie talanti atmodīsies, bija neveiksmīga. KP ir vienīgais tiešām talantīgais spēlētājs sastāvā, kas var dot kādu nākotni komandai. Hernangomess var kļūt par zolīdu spēlētāju. Bet citādi... Labi vien ir, ka komanda tanko, draftā varbūt varēs izcelt vēl kādu īstu talantu.

  +3 [+] [-]

, 2017-03-31 15:06, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Lī joprojām dzīvo pagātnē. NYK ''talanti'' ir, bet tikai vēsturiskā izpratnē - Melo, Rouzs un Noa reiz bija elites spēlētāji, bet te ir uzsvars uz "bija". Fila likme uz to, ka Ņujorkā šie talanti atmodīsies, bija neveiksmīga. KP ir vienīgais tiešām talantīgais spēlētājs sastāvā, kas var dot kādu nākotni komandai. Hernangomess var kļūt par zolīdu spēlētāju. Bet citādi... Labi vien ir, ka komanda tanko, draftā varbūt varēs izcelt vēl kādu īstu talantu.
Nav tā, joprojām gan Rose gan Melo spēlē ļoti labi, vismaz uzbrukumā. Domāju lielākā problēma ir vājais defs un haoss uzbrukumā

  +1 [+] [-]

, 2017-03-31 16:24, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Nav tā, joprojām gan Rose gan Melo spēlē ļoti labi, vismaz uzbrukumā. Domāju lielākā problēma ir vājais defs un haoss uzbrukumā
Rose šobrīd ir vidusmēra NBA līmeņa saspēlnieks un ir skaidrs, ka zvaigznes līmeni viņš vairs nekad nesasniegs. Ļoti labs uzbrukumā? Neāksties! Saspēles vadītājs, kura vienīgais arguments uzbrukumā ir caurgājiens un tuvs pustālais metiens, kamēr tālāks metiens, piespēļu kultūra un laukuma pārredzešana sliktāka, kā lielai daļai centra spēlētāju, nevar būt ļoti labs uzbrukumā.
Melo? Viņš ir veterāns, kuram vairs nav ne vajadzīgā ātruma, ne atlētisma, lai varētu būt ļoti labs uzbrukumā. Arī tādu spēļu, kurās Melo "uzkrīt", kļūst arvien mazāk un mazāk. Ar galvu jau viņš spēlēt māk, taču kājas un rokas galvai vairs netiek līdzi - tad nu bieži vien ir kā ir...

  -1 [+] [-]

, 2017-03-31 16:27, pirms 8 gadiem
Nebija taisni parātīgāk īstermiņa paņemt, ja gaidāms kopējs algu palielinājums līgā?... btw to murgu par neesošu talantu tiešām apnicis lasīt, izdari, uzvari un tad runā par talantu.

     [+] [-]

, 2017-03-31 16:29, pirms 8 gadiem
Problēmas turpināsies, kad nemāk izmantot komandas stiprās puses, tik uzspiest spēlēt trijstūri un graujot komandas morāli mēģinot atbrīvoties no melo

     [+] [-]

, 2017-03-31 16:32, pirms 8 gadiem
rencikssss rakstīja: Problēmas turpināsies, kad nemāk izmantot komandas stiprās puses, tik uzspiest spēlēt trijstūri un graujot komandas morāli mēģinot atbrīvoties no melo
Sezona jau bija pa reni aizgājusi brīdī, kad Melo kratīja nost, man šķiet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-31 17:18, pirms 8 gadiem
Protams. Rondo 2p + 2asist pas speli būtu ievilkuši NYK PO. Par to man nav šaubu. Tapat, par to, ka zeme ir plakana.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-31 18:23, pirms 8 gadiem
Individuāli talantīga jau varbūt. Tikai ar Melo un Rouza spēles manieri neviens pēdējos gados titulu nav dabūjis. Un abi arī vairs nav tā līmeņa spēlētāji, kas kādreiz bija. Kobe bija savtīgs spēlētājs, bet arī viņš tomēr spēlēja noteiktas sistēmas ietvaros. Ne Melo, ne Rouzs nepadara komandas biedrus labākus.

  -2 [+] [-]

, 2017-03-31 18:41, pirms 8 gadiem
Lai Spurs panjem Rose pie sevis! Buutu interesanti vinju tur redzeet! Pops iemaciitu spelet defu..

     [+] [-]

, 2017-03-31 21:31, pirms 7 gadiem
m.ozols rakstīja: Lai Spurs panjem Rose pie sevis! Buutu interesanti vinju tur redzeet! Pops iemaciitu spelet defu..
Es domaaju, ka popam taads gailis nav vajadziigs

     [+] [-]

, 2017-04-01 04:48, pirms 7 gadiem
irbiitegsw_821170169032691713 rakstīja: Es domaaju, ka popam taads gailis nav vajadziigs
līdz pieciem citroniem Pops tādu Rouzu arī paņemtu, bet viņiem vasarā Milss slīdēs ārā no pirkstiem