Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Wild" un "Capitals" atspēlē divu vārtu deficītu un uzvar bullīšos

"Wild" un "Capitals" atspēlē divu vārtu deficītu un uzvar bullīšos
Aleksandrs Ovečkins pārspēj Jūnasu Enrūtu un nodrošina komandai uzvaru
Foto: AP/Scanpix

Šonakt aizvadītas septiņas spēles Nacionālajā hokeja līgā. Minesotas "Wild" izdevās savā laukumā atspēlēt divu vārtu deficītu un pēcspēles metienu sērijā uzvarēt pašreizējo Stenlija kausa ieguvēju Losandžellosas "Kings" (4:3). Identisks scenārijs notika Bufalo, kur vietējais "Sabres" nenoturēja pārsvaru un zaudēja Vašingtonas "Capitals" (4:3).

"Wild" un "Kings" spēlē rezultāts tika atklāts astotajā minūtē, kad viesi no Losandželosas izmantoja pirmo vairākumu - Dastins Brauns raidīja ripu pret tālo vārtu stabu, un tā šķērsoja vārtu līniju (1:0). Pēc piecām minūtēm "Wild" izveidoja pretuzbrukumu, un Mets Kalens trāpīja tālajā vārtu stūrī (1:1). "Kings" otrās trešdaļas sākumā tika pie otrā vairākuma un atkal spēja to realizēt. Pēc septiņarpus minūtēm "Kings" dubultoja pārsvaru. Džastins Viljamss bloķēja aizsarga metienu un izslidoja vienatnē pret Niklasu Bekstrēmu - 3:1.

"Kings" prieki gan nebija ilgi, jo pēc divarpus minūtēm mājiniekiem izdevās vienus vārtus atgūt - Čārlijis Koils saņēma labu piespēli vārtu priekšā un ar otro metienu pārspēja Džonatanu Kviku - 2:3. Ar trešo piegājienu beidzot vairākumu realizēja arī "Wild", kas trešās trešdaļas devītajā minūtē pēc Zaka Parizē metiena atjaunoja neizšķirtu - 3:3. Pēcspēles metienu sērijā "Wild" realizēja visus trīs bullīšus, savukārt "Kings" rindās pirmajā metienu sērijā kļūdījās Brauns.

Citā spēlē Bufalo "Sabres" pēc Kristiana Erhofa metiena zem vārtu pārliktņa jau ceturtajā minūtē izvirzījās vadībā, bet otrās trešdaļas sākumā Ville Leino, no vārtu priekšas pielabojot ripu, panāca 2:0. Pēc 28 sekundēm "Sabres" palika mazākumā, un Aleksandrs Ovečkins no iemetienu apļa realizēja vairākumu -1:2. Pēc astoņām minūtēm tas pats Leino pielaboja vārtsarga atvairīto ripu un atjaunoja divu vārtu pārsvaru (3:1).

Trešās trešdaļas sākumā "Capitals" izdevās mazākumā vienus vārtus atgūt - Vašingtonas komanda izveidoja ātru pretuzbrukumu, un Trojs Brauers nolēma mest pats un trāpīja tuvajā stūrī - 2:3. Spēle tuvojās beigām, tomēr "Sabres" nebija lemts nosargāt minimālo pārsvaru. Maiks Grīns ar metienu no tālas distances 40 sekundes līdz pamatlaika beigām izrāva neizšķirtu - 3:3. Pēcspēles metienu sērijā mājiniekiem abi pirmie mēģinājumi bija nesekmīgi, un Ovečkina realizētais bullītis "Capitals" atnesa laimīgu uzvaru - 4:3.

SpēleRezSpēleRez
Sabres - Capitals3:4 PMCanadiens - Rangers3:0
Senators - Maple Leafs0:4Panthers - Devils3:2 P
Wild - Kings4:3 PMOilers - Canucks4:0
Sharks - Coyotes3:2 PM

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2013-03-31 09:09, pirms 11 gadiem
Ovečkins atgriežas daudz maz savā līmenī? Varbūt kāds, kurš skatījās, var pateikt, kā viņš uz laukuma izskatās.
, 2013-03-31 09:50, pirms 11 gadiem
Šonakt divi hettriki- T.Holam (Oilers) un N.Kadri (Leafs- 3+1), kā arī trīs dupleti- Ovečkinam (Caps), S.Bernjē (Devils) un Š.Matiasam (Panthers).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-31 11:51, pirms 11 gadiem
Argonauts rakstīja: Šonakt divi hettriki- T.Holam (Oilers) un N.Kadri (Leafs- 3+1), kā arī trīs dupleti- Ovečkinam (Caps), S.Bernjē (Devils) un Š.Matiasam (Panthers).
Ovi nav duplets
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-31 12:23, pirms 11 gadiem
Oilers astoņās minūtēs nokārto uzvaru un iespējas iemest bija vēl. Hemskim bija labas iespējas, arī citiem. Dubņiks savā vietā. Viens punkts līdz play-off zonai.
, 2013-03-31 12:30, pirms 11 gadiem
Da beidziet ovechkin ir nekads vins tikai mak iemest bulisus un izgajienus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-31 13:09, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Ovi nav duplets
sorry, pārskatījos.
Un hailaitus šai spēlei neskatījos, jo Caps un Sabres kā komandas mani īpaši nesaista.
, 2013-03-31 13:13, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Ovečkinam jau ir vairāk golu kā Krosbijam. Ar to arī viss pateikts.
Krosbijs ar 56 punktiem pašlaik ir pārliecinoši labākais NHL bombardieris (lietder koefs +26), kamēr Avečkins (koefs -3)- tikai 18. vietā līgā.
Ar to gan ir viss pateikts.
, 2013-03-31 13:17, pirms 11 gadiem
Ozlo rakstīja: Da beidziet ovechkin ir nekads vins tikai mak iemest bulisus un izgajienus
Paskaties kādu golu viņš ielika Sabres un tad gudri runā
, 2013-03-31 13:21, pirms 11 gadiem
Tas Nazem Kadri pipec 22 gados tā spēlēt.
Viņš pēc izcelsmes no kurienes ir?
, 2013-03-31 15:29, pirms 11 gadiem
Tātad, Oilers uzvaras vārtus iemeta jau pusminūti pēc spēles sākuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-31 16:36, pirms 11 gadiem
Gūža rakstīja: Tas Nazem Kadri pipec 22 gados tā spēlēt.
Viņš pēc izcelsmes no kurienes ir?
Pats esi pārāk slinks, lai to netā sameklētu?
Nazem Kadri ir dzimis Kanādā, uz kurieni viņa vecāki emigrēja no Libānas.
Nazem Kadri - Wikipedia, the free encyclopedia
Beks Malenstains. Foto: Nick Wass/AP/Scanpix

"Sabres" papildinās ar uzbrucēju, pieredzējušais Heiss aizmainīts uz pingvīniem

Nacionālās hokeja līgas (NHL) maiņas darījumā Bufalo "Sabres" no Vašingtonas "Capitals" ieguvusi 26 gadus veco kreisās malas uzbrucēju Beku Malenstainu, pretī sniedzot šā gada drafta 43. izvēli.
No kreisās: Bufalo "Sabres" hokejisti Peitons Krebss, Džordans Grīnvejs un Džefs Skiners. Foto: Lindsey Wasson/AP/Scanpix
5

"Sabres" izpirks vienu no komandas pieredzējušākajiem uzbrucējiem

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" ģenerālmenedžeris Kevins Adamss izteicies, ka organizācija tuvākajā laikā plāno izpirkt tās vislabāk apmaksātā uzbrucēja Džefa Skinera līgumu.
Ēriks Mateiko. Foto: Maikls Hokinss/Sea Dogs
24

''Capitals'' trešajā raundā izvēlas Mateiko, draftē arī Vecvanagu un Uļjanski

Nacionālās hokeja līgas (NHL) drafta trešajā raundā Vašingtonas ''Capitals'' ar kopējo 90. numuru izraudzījusies latviešu uzbrucēju Ēriku Mateiko. Ar 134. numuru ''Canadiens'' draftēja Miku Vecvanagu, bet ar 214. numuru Anaheimas ''Ducks'' izraudzījās Darelu Uļjanski.