Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Video: Ābols pēc zaudējuma Slovākijai: "Šobrīd ir liela problēma ar vārtu gūšanu"

IIHF pasaules čempionātā U20 izlasēm Latvijas komandai nāksies cīnīties par vietas nosargāšanu elites divīzijā. Pēc Latvijas komandas zaudējuma ar 0:3 savos komentāros dalījās komandas galvenais treneris Artis Ābols. Izmantojot Kanādas kolēģa domu graudu, Ābols norādīja, ka Latvijas junioru izlasei kaut kur ir pazudis kaķis.
Video: Latvijas hokeja federācija

Rodrigo Ābols. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
6

Latvijai pret NHL zvaigznēm pildīto ASV izlasi nepieciešami trīs punkti

Šovakar noslēdzošo spēli Ostravas apakšgrupā aizvadīs Latvijas izlase, kas pulksten 17:20 spēkosies pret Amerikas Savienotajām Valstīm. Lai turpinātu cīņu par ceturtdaļfinālu, nepieciešami trīs punkti. Tiešraide LTV7 kanālā.
Haralds Egle spēlē pret Slovākiju. Foto: Matt Zambonin/IIHF
23

Egles dalība spēlē pret ASV traumas dēļ ir uz jautājuma zīmes

Latvijas izlases uzbrucējs Haralds Egle vakar nepabeidza spēli pret Slovākiju, jo guva traumu. Tā varētu likt viņam izlaist arī rītdienas spēli pret ASV, sarunā ar medijiem atzina Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.
Kristers Gudļevskis. Foto: IIHF
11

Gudis ar pēdējiem spēkiem aizved līdz uzvarai, līdzjutēji novērtē Ločmeļa bullīšus

Latvijas hokeja izlase svētdienas naktī aizcīnījās līdz pēcspēles metienu uzvarai pār Slovākijas izlasi, tādējādi ierakstot turnīra tabulā divus punktus un saglabājot cerības uz ceturtdaļfinālu pirms grupu turnīra noslēdzošās spēļu kārtas. Portāla Sportacentrs.com apmeklētāji neslēpa savu sajūsmu par Kristera Gudļevska sniegumu, kā arī izcēla Dana Ločmeļa divus realizētos pēcspēles metienus.