Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs uzņems līdz šim nezaudējušo "Hawks", Mavs tiksies ar Džordana vienību

Emils Ozerinskis

Kurucs uzņems līdz šim nezaudējušo "Hawks", Mavs tiksies ar Džordana vienību
Trejs Jangs. Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) savu iespēju doties laukumā cerēs sagaidīt Rodions Kurucs, kura pārstāvētā Bruklinas "Nets" uzņems līdz šim nezaudējušo Atlantas "Hawks".

Okeāna viņā pusē šovakar norisināsies sešas NBA spēles. No Latvijas basketbolistiem laukumā cerēs doties Rodions Kurucs, kura pārstāvētā Bruklinas "Nets" centīsies apturēt Atlantas "Hawks" uzvaru sēriju. Ambiciozā "Nets" iepriekšējo maču aizvadīja bez Kevina Durenta un Kairija Ērvinga ierndā, piekāpjoties Memfisas "Grizzlies" un zaudējot otro maču pēc kārtas. Jaunas iekšējās rezerves Bruklinas vienībai jāmeklē arī lai aizstātu krustenisko saišu traumu guvušo Spenseru Dinvidiju, kurš savainojuma dēļ šogad vairs nespēlēs.

Bruklinas "Nets" pretiniece šonakt būs Atlantas "Hawks", kas savās pirmajās trīs sezonas spēlēs tikusi tikai pie uzvarām. Vanagu komandas līderis Trejs Jangs sezonas ievadā atzīmējies ar 34 punktiem vidēji mačā, kas iepaliek vien no Džeimsa Hārdena. Starpsezonā "Hawks" pastiprinājās ar Bogdanu Bogdanoviču un Danilo Galinari, piesakot ambīcijas uz iekļūšanu play-off turnīrā. "Nets" cerības uz panākumu gan uzlabo abu zvaigžņu Durenta un Ērvinga gatavība šīs nakts spēlē piedalīties. Tikmēr Kurucs šogad lielākoties basketbolu vērojis no rezervistu soliņa, pirmajos četros mačos kopumā laukumā pavadot vien desmit minūtes.

Tikmēr Kristaps Porziņģis aizvadījis pirmo pilno treniņu Dalasas "Mavericks" sastāvā. Līdz šī brīža Latvijas spožākā basketbolista šīs sezonas debijai vēl nedēļas divas būs jāpagaida, taču Teksasas komandai jau šonakt pulksten 3:30 jātiekas ar Šarlotas "Hornets". Dalasas pēc sezonas ievadā piedzīvotajām neveiksmēm Fīniksā un pret čempioni "Lakers", iepriekšējā spēlē pazemoja "Clippers" komandu. "Mavs" uzstādīja NBA rekordu, spēles pirmo puslaiku noslēdzot ar 50 punktu pārsvaru. Luka Dončičs savu trešo sezonu uzsācis ar vidēji 27,7 punktiem mačā.

"Hornets" vienība jauno sezonu iesākusi ar vienu panākumu trīs mačos. Rezultatīvākais vienības spēlētājs bijis Terijs Rozīrs ar vidēji 26,7 punktiem vidēji mačā. Ar trešo izvēli šī gada NBA draftā Maikla Džordana komandai piesaistītais Lamelo Bols līdz šim nav atzīmējams starp līgas spožākajiem pirmgadniekiem, jaunākajam Bolu brālim atzīmējoties vien ar 6,3 punktiem vidēji mačā.

Vēl šonakt NBA čempionvienība "Lakers" viesosies Sanantonio. Otra fināliste Maiami "Heat" intriģējošā duelī uzņems Milvoki "Bucks". Bosonas "Celtics" cīnīsies ar Memfisas "Grizlies", kas uz vairākām nedēļām potītes traumas dēļ zaudējusi savu līderi Džā Morentu. Savukārt uz rīta pusi Losandželosas "Clippers" uzņems Portlendas "Trail Blazers". Šis duelis solas būt nokaitēts, jo ne tās labākās attiecības valda starp Polu Džordžu un Deimienu Lilardu.

NBA 31. decembra naktī

LaiksSpēleLaiksSpēle
2:30Celtics – Grizzlies2:30Nets – Hawks
2:30Heat – Bucks3:30Mavericks – Hornets
3:30Spurs – Lakers5:00Clippers – Trail Blazers

     [+] [-]

, 2020-12-30 18:40, pirms 3 gadiem
Kad saaksies G League?Savaadaak Kurucs galiigi bez speelju pieredzes...

     [+] [-]

, 2020-12-30 19:18, pirms 3 gadiem
2strong4me rakstīja: Kad saaksies G League?Savaadaak Kurucs galiigi bez speelju pieredzes...
G līga nav atbilde.. Kuruca talants un iespējas sprāgst arā un ir pierādītas... Bet ne vienmēr dzīve/sportistu karjiera viss notiek pēc principa cik talantīgs/labs.. Ir labi saprotams ka NETS kaut pēc top speletāja izkrišanas ir ar top3 sastāvu un kurucam tīri tur nav vietas. Reāli vienīgais variants ir maiņa kur viņš protams nebūs galvenais... Es uzsaktu ja Kurucs nonāktu Spurs pie popa, ta būtu viņu zviagžnu stunda... Skaidrs ka Nesh sava debija dos spelet top, top speltajiem un vel pie visa KD un Irving veselu sezonu praktiski nav spelejusi.. 22 gadi būs 23 gan vel ir laiks necelt paniku mūsdienu basitī..

     [+] [-]

, 2020-12-30 21:00, pirms 3 gadiem
Kurucs tiešām varēs tikai "uzņemt", jo laukumā tāpat visticamāk netiks...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-30 21:04, pirms 3 gadiem
2strong4me rakstīja: Kad saaksies G League?Savaadaak Kurucs galiigi bez speelju pieredzes...
Februāra vidū

     [+] [-]

, 2020-12-30 23:16, pirms 3 gadiem
BET365 rakstīja: G līga nav atbilde.. Kuruca talants un iespējas sprāgst arā un ir pierādītas... Bet ne vienmēr dzīve/sportistu karjiera viss notiek pēc principa cik talantīgs/labs.. Ir labi saprotams ka NETS kaut pēc top speletāja izkrišanas ir ar top3 sastāvu un kurucam tīri tur nav vietas. Reāli vienīgais variants ir maiņa kur viņš protams nebūs galvenais... Es uzsaktu ja Kurucs nonāktu Spurs pie popa, ta būtu viņu zviagžnu stunda... Skaidrs ka Nesh sava debija dos spelet top, top speltajiem un vel pie visa KD un Irving veselu sezonu praktiski nav spelejusi.. 22 gadi būs 23 gan vel ir laiks necelt paniku mūsdienu basitī..
Galīgi garām. Popam katru sezonu ir vajadzīgs plejofs, un jauno spēlētāju tūlītēja mākslīgā likšana sastāvā viņu neinteresē. Kaut kādā ziņā, ja izej viņa armijas djedovščinu, un nav govs pļecku galvā, tad pāris sezonu laikā tiksi vidēji uz 10-15 min laukumā. Kāds Kurucs, viņam daudz augstāk draftētais Šamaničs netiek laukumā. Un daudz talantīgākais Walkers, tik šosezon kaut cik laukumā sācis tikt.

     [+] [-]

, 2020-12-31 05:24, pirms 3 gadiem
petravicus rakstīja: Kurucs tiešām varēs tikai "uzņemt", jo laukumā tāpat visticamāk netiks...
Tu domā kā viesmīlis? Laikam jau tāpēc komanda viņu tur!😁