Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"West Brom" atlaiž Īrvinu, "Crystal Palace" uzsāk sarunas ar Pardjū

Rolands Eliņš

"West Brom" atlaiž Īrvinu, "Crystal Palace" uzsāk sarunas ar Pardjū
Alans Pardjū - pagaidām "Newcastle" treneris
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda "West Bromwich Albion" paziņojusi par galvenā trenera Alana Īrvina atlaišanu. Viņa pēcteci plānots nosaukt nedēļas nogalē, savukārt "Crystal Palaca" uzsākusi sarunas ar "Newcastle" galveno treneri Alanu Pardjū.

56 gadus vecais Alans Īrvins par "West Brom" galveno treneri tika iecelts šovasar ar līguma termiņu uz vienu sezonu, taču komandas nepārliecinošais sniegums tomēr ļāva tam iztecēt vien līdz pusei. Īrvins šonakt oficiāli ticis atlaists pēc 19 spēlēs gūtām vien četrām uzvarām, turklāt pēdējās deviņās spēlēs tika ciesti septiņi zaudējumi.

Tas bija licis WBA noslīdēt uz 16. vietu Premjerlīgā, turklāt Īrvina atlaišanu pēdējā spēlē (0:2 pret "Stoke") visai skaļi pieprasīja arī komandas līdzjutēji. Komandas tehniskais direktors Terijs Bērtons trenera atlaišanu komentēja kā nepatīkamu lēmumu, kurš tomēr jāpieņem kopēja labuma dēļ, jo, lai arī viņš nav zaudējis ticību Īrvina trenera dotībām, rezultātos tās tomēr nav pārvērtušās.

"West Brom" pārstāvji izteikušies, ka jaunais treneris tiks nosaukts nedēļas nogalē, un kandidātu vidū britu mediji min bijušo "Spurs" treneri Timu Šervudu un Toniju Pulisu, taču paredzams, ka Puliss būs arī "Newcastle United" galvenā trenera darba kandidātu vidū, jo komanda oficiāli atļāvusi "Crystal Palace" uzsākt sarunas ar tās pašreizējo treneri Alanu Pardjū.

Pardjū un "Newcastle" pieredzēja ļoti skarbu sezonas pirmo pusi, kas lika paredzēt ātru šķiršanos no Pardjū pakalpojumiem, taču tas tomēr nenotika un ar trim uzvarām pēc kārtas "United" nedaudz uzlabojusi savu situāciju un pakāpusies uz desmito vietu. Tas gan nenozīmē, ka Ņūkāstlā visi ir apmierināti ar notiekošo, ko pierāda arī fakts, ka klubs devis oficiālu atļauju "Crystal Palace" uzsākt sarunas ar Pardjū.

"Crystal Palace" iepriekšējo treneri Nīlu Varnoku atlaida pēc nostrādātiem tikai četriem mēnešiem un nu vienojusies ar "Newcastle United" par kompensāciju Pardjū līguma izpirkšanai, tiesa, vēl jāpanāk paša trenera piekrišana. "Crystal Palace" šobrīd ieņem 18. vietu Premjerlīgā.

Kamēr šie klubi meklē perfektos variantus ar treneriem, nepatīkamas ziņas sagaidījusi "Everton" komanda, kuras vārtsargs Tims Hovards nevarēs spēlēt apmēram sešas nedēļas. Muskuļa sastiepuma dēļ viņš tika nomainīts pēc pirmā puslaika Ziemassvētku spēlē pret "Stoke City", un nu komanda paziņojusi, ka ASV vārtsargs nespēlē pusotru mēnesi. Hovards pirms savainojuma gūšanas bija devies "Everton" sākumsastāvā visās Premjerlīgas spēlēs šajā sezonā.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -3 [+] [-]

, 2014-12-30 12:08, pirms 9 gadiem
Starkofs te lieti noderētu:-)

  -1 [+] [-]

, 2014-12-30 12:24, pirms 9 gadiem
Kristāli atgriežas pie saviem veterāniem, varētu vēl vārtsargu jaunu piesaistīt, bijušo savējo, Latvijas gada futbolistu.

     [+] [-]

, 2014-12-30 12:41, pirms 9 gadiem
Nu jau sarunas sākušās ar Šērvudu un Pulis

     [+] [-]

, 2014-12-30 13:20, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Nu jau sarunas sākušās ar Šērvudu un Pulis
Rokādes tik taisa pa lielam

     [+] [-]

, 2014-12-30 17:07, pirms 9 gadiem
Šērvudu uz West brom, Pulisu uz Newcastle, Pārdjū uz Crystal Palace.
Būtu norm.

     [+] [-]

, 2015-01-01 12:44, pirms 9 gadiem
Negribu lai Pardjū atstāj NU. Vienīgais iemesls kaut nedaudz just līdzi tam klubam.