Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pjetruss pievienojas "Raptors"

Pjetruss pievienojas "Raptors"
Mikaels Pietruss
Foto: AFP/Scanpix

Franču uzbrucējs Mikaels Pjetruss beidzot ir izdarījis izvēli par to, kuru Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubu pārstāvēs. Viņa izvēle krita par labu vienīgajai Kanādas komandai - Toronto "Raptors".

Par francūzi interesi izrādīja sešas komandas - Atlantas "Hawks", Indiānas "Pacers", Minesotas "Timberwolves", Filadelfijas "76ers", Sanantonio "Spurs" un "Raptors". Basketbolists izvēlējās Toronto vienību, jo klubs visaktīvāk izrādīja interesi par viņa pakalpojumiem.

"Beigās izvēle krita par labu komandai, kas viņam visvairāk patika," teica Pjetrusa aģents Bils Makkendless. Nesen basketbolists noraidīja "Spurs" piedāvājumu, jo sadarbība starp abām pusēm tika garantēta tikai uz mēnesi.

Interesanti, ka pirms nepilna gada Pjetruss tika aizmainīts uz "Raptors", taču Kanādas vienību viņš nepārstāvēja, jo ceļa traumas dēļ francūzis neizgāja medicīniskās pārbaudes. Tagad ar Pjetrusa veselību viss ir kārtībā, un jau tuvākajā laikā viņš varēs debitēt. "Raptors" nācās atlaist Dominiku Makgvairu, lai varētu parakstīt līgumu ar Pjetrusu.

Pagājušo sezonu Pjetruss aizvadīja Bostonas "Celtics" komandā. Piedaloties 42 regulārās sezonas spēlēs, francūzis vidēji mačā guva 6,9 punktus un izcīnīja 3,1 atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2012-12-01 11:23, pirms 11 gadiem
Te nu bija Lakers.