Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Konkurss: "KHL decembra prognozes"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Portālā Sportacentrs.com tiek dots starts konkursa “KHL prognozes” decembra cīņām. Prognozē visu KHL decembra spēļu beigu rezultātus, iekļūsti labāko desmitniekā mēneša kopvērtējumā un saņem balvas.

Piedalīties DECEMBRA spēlē
DECEMBRA spēles rezultāti

Konkursu „KHL prognozes” portāls Sportacentrs.com uzsāka septembrī, kad dalībniekiem bija jāprognozē
visu septembra maču iznākumi. Cīņas turpinājās arī oktobrī un novembrī (šodien pēdējās spēles, uzvarētājus paziņosim rīt), bet jau vakar publicējām pirmās decembra spēles. Laiks prognozēm!

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss „KHL prognozes” portālā Sportacentrs.com norisināsies no 10.septembra līdz pat sezonas beigām aprīlī, bet tiks sadalīts septiņās daļās – uzvarēti tiks noteikti septembra, oktobra, novembra, decembra, janvāra, februāra un „play-off” ieskaitē. Katru mēnesi jums būs jāprognozē visu KHL spēļu beigu rezultāti, ierakstot pie katras komandas pa gūto vārtu skaitlim (neizšķirts nav iespējams). Spēles tiks ievadītas vismaz 24 stundas pirms to sākuma laika, bet brīvdienu spēles tiks ievadītas līdz piektdienas 17:00.

Kā spēlē tiks piešķirti punkti?

Atceries! Jāprognozē mača galaiznākums, tādējādi neizšķirts rezultāts nav iespējams.
Punkti tiks piešķirti pēc šādas shēmas:
Par pilnīgi pareizu spēles iznākuma prognozi - 3 punkti
Par pareizu spēles uzvarētāja prognozi ar pareizu vārtu starpību - 2 punkti
Par pareizu spēles uzvarētāja noteikšanu - 1 punkts
Par nepareizu spēles uzvarētāju noteikšanu - 0 punkti

Kā noteiks uzvarētājus?

Katras spēļu dienas beigās tiks ierakstīts spēļu pareizie rezultāti un pārrēķināti lietotāju iegūtie punkti. Katra mēneša spēles uzvarētājus noskaidrosim pēc visu attiecīgo spēļu beigām. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad augstāku vietu izcīnīs tas, kurš precīzāk atbildēs uz papildjautājumu. Svarīgi! Uz novembra papildjautājumu – „Cik vārtus gūs "Dinamo Rīga" komanda novembra maču pamatlaikos?” Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem prognožu jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Atbilde uz papildjautājumu ir obligāta – ja to nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiek ieskaitītas! Tāpat obligāti ir jānorāda tālruņa numurs. Ja arī papildjautājumu atbildes vairākiem dalībniekiem sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas, kuram būs garāka pareizo atbilžu sērija. Tomēr, ja arī šis kritērijs neļaus noteikt, kurš ieņems augstāku vietu, tad tas tiks noteikts ar izlozes palīdzību.

Kādas ir balvas?

Pirmo desmit vietu ieguvēji saņems balvas no Sportacentrs.com, bet pārsteigums no SA+ (bezmaksas pieeja vienam mēnesim) pirmajiem 20. Veiksmi konkursā!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

     [+] [-]

, 2011-11-30 15:49, pirms 12 gadiem
Portālā Sportacentrs.com tiek dots starts konkursa “KHL prognozes” decembra cīņām. Prognozē visu KHL novembra spēļu beigu rezultātus (kopā novembrī paredzēti 104 mači),

Jāni, te kaut kas nav labi!

     [+] [-]

, 2011-11-30 15:52, pirms 12 gadiem
Juri$$$ rakstīja: Portālā Sportacentrs.com tiek dots starts konkursa “KHL prognozes” decembra cīņām. Prognozē visu KHL novembra spēļu beigu rezultātus (kopā novembrī paredzēti 104 mači),

Jāni, te kaut kas nav labi!
paldies, aciigajiem!

  +3 [+] [-]

, 2011-11-30 16:05, pirms 12 gadiem
''Spēles tiks ievadītas vismaz 24 stundas pirms to sākuma laika, bet brīvdienu spēles tiks ievadītas līdz piektdienas 17:00'' .... ļoti ceram ka tā arī būs....

     [+] [-]

, 2011-11-30 16:38, pirms 12 gadiem
Pārsteiguma balvas

  -1 [+] [-]

, 2011-12-03 23:16, pirms 12 gadiem
Vai prognozi nevar izteikt 5 min. pirms spēles sākuma?

     [+] [-]

, 2011-12-22 12:18, pirms 12 gadiem
Saliktas visas decembra speeles..
Lai veicas!