Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Zeltiņš: "Mūsu līdzjutēji ir sailgojušies pēc uzvarām un play-off"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Zeltiņš: "Mūsu līdzjutēji ir sailgojušies pēc uzvarām un play-off"
Pēteris Zeltiņš
Foto: Elīna Gruncka Dulbe

Atgriežoties laukumā pēc divu sezonu pārtraukuma, "Bauskas" florbolists Pēteris Zeltiņš demonstrē līdera cienīgu spēli, četros mačos iekrājot astoņus rezultativitātes punktus. Florbolists tika atzīts par labāko negaidīt pārliecinošajā uzvarā pār Liepājas "Kuršiem" un pēc cīņas sniedzis savu viedokli Sportacentrs.com

“No “Kuršiem” gaidījām nopietnāku pretestību, bet pirms spēles manījām, ka viņi nav atbraukuši pilnā sastāvā,” pēc izcīnītās pirmās uzvaras šajā sezonā sarunā ar Sportacentrs.com atzina “Bauskas” komandas labākais spēlētājs Pēteris Zeltiņš: “Diena bija skaista un puiši uz spēli ieradās labā noskaņojumā. Izdevās labs spēles sākums, kad panācām 2:0 vadību, taču tad četrus vārtus dabūjām pretī. Likās, ka viss šoreiz izdodas, bet tad neveiksmīgas epizodes aizsardzībā un jau atkal nonācām iedzinējos. Savukārt otrajā spēles trešdaļā atspēlējāmies un sajutām, ka šī spēle ir jāņem. Trešo periodu nospēlējām pārliecinoši, kontrolējām cīņas gaitu un nedevām “Kuršiem” labas iespējas gūt vārtus. Ļoti labi nospēlējām aizsardzībā, izmantojām savas iespējas, kas mūs pievīla iepriekšējās spēlēs un pārliecinoši novedām spēli līdz mums pozitīvam rezultātam.”

Pēteris Zeltiņš Latvijas čempionāta apritē atgriezies pēc divu sezonu prombūtnes: “Biju aizbraucis komandējumā uz Vāciju. Gribēju atgriezties jau pagājušajā sezonā ap decembri, bet situācija ar Covid-19 pamainīja tos plānus. Turklāt arī nūju rokās nebiju turējis ilgāku laiku un arī fiziski nebiju īsti gatavs.” Ja vēl pirms dažiem gadiem Zeltiņu varēja uzskatīt par jauno un perspektīvo, tad tagad dažu gadu laikā viņš jau ir viens no komandas pieredzējušākajiem florbolistiem: “Komanda mums ir ļoti jauna. Pirmajā treniņā dažus puišus pat nezināju pēc vārdiem. Ļoti daudz jaunu seju un pats sajutos kā veterāns, kad puiši ir vismaz 10-12 gadus jaunāki par mani.”

Bet kā vērtē savu sniegumu, atgriežoties laukumā un nospēlējot pirmās četras spēles čempionātā? “Atgriešanos florbolā vērtēju pozitīvi, bet uzskatu, ka svarīgus punktus zaudējām pret SĀC, arī pret “Rubeni” varējām aizķerties, jo viņi uz Bausku nebija atbraukuši spēcīgākajā sastāvā. Personīgā statistika, protams, priecē, bet komandas sniegumi ir vērtējami augstāk. Ļoti gribētos pa ilgiem laikiem palīdzēt uz Bausku atkal atvest play-off spēles. Mūsu līdzjutēji ir sailgojušies pēc uzvarām un izslēgšanas turnīra spēlēm.”

Nākamā spēle baušķeniekiem atkal būs nopietns pārbaudījums, jo jātiekas ar pērnās sezonas vicečempioniem no Talsiem, kas gana pārliecinoši sākuši šo sezonu: “Ļoti laba komanda ar atstrādātu aizsardzības sistēmu un meistarīgiem spēlētājiem. Pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālisti – tas jau vien daudz ko pasaka par komandas spēku. Sagaidu smagu spēli, bet, ja labi spēsim noskaņoties un izmantot savus momentus kā to darījām pret “Kuršiem”, tad arī rezultāts būs pozitīvs. Šosezon prognozēt komandu rezultātus ir diezgan grūti, katra komanda var “izšaut”, arī mēs vēl neesam parādījuši savu labāko spēli. Tādēļ domāju, ka sezonas turpinājums būs gana interesants.”

     [+] [-]

, 2021-09-30 14:23, pirms 3 gadiem
Joprojām ceru ka Bauska nopietni pacīnīsies par play-off šogad. Jādabū pārliecība jaunajiem augšā un viss būs. Zeltiņš labs!!!