Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābola krēsls pagaidām drošībā: "Lada" neplāno šogad veikt treneru maiņu

Agris Suveizda

Ābola krēsls pagaidām drošībā: "Lada" neplāno šogad veikt treneru maiņu
Artis Ābols
Foto: hclada.ru

Samaras apgabala sporta ministrs un Kontinentālās hokeja līgas kluba Toljati "Lada" viceprezidents Dmitrijs Šļahtins sarunā ar ziņu aģentūru TASS pavēstīja, ka šogad izmaiņas treneru korpusā netiek plānotas.

Arta Ābola vadītā Toljati "Lada" sezonu sāka ar septiņiem punktiem 12 spēlēs, un Šļahtins iepriekš TASS atklāja, ka latviešu speciālista liktenis izšķirsies pēc četru mājas spēļu sērijas. Tajās "Lada" izcīnīja vien trīs punktus – neveiksmes pret Kazaņas "Ak Bars" (1:3) un Ņižņekamskas "Neftekhimik" (1:2), uzvara pagarinājumā pār Sočiem (2:1) un zaudējums pagarinājumā pret Ufas "Salavat Yulaev" (2:3).

Neskatoties uz ne pārāk ražīgo mājas sēriju, Ābola krēsls vismaz šobrīd esot drošībā. "Nekādas izmaiņas treneru štābā netiek plānotas," sacīja Šļahtins. "Domāju, ka līdz jaunajam gadam noteikti nekas nenotiks. Pēdējās divās spēlēs komanda tika pie punktiem, strādāsim tālāk."

Toljati "Lada" ar desmit punktiem 16 spēlēs atrodas priekšpēdējā vietā Austrumu konferencē, par 15 punktiem atpaliekot no izslēgšanas spēļu zonas jeb astotajā vietā esošās Novosibirskas "Sibir". Vēl vājāk šo sezonu līgā pagaidām aizvada vien Hantimansijskas "Yugra", kas tikusi pie 14 punktiem – tiesa, aizvadot par divām spēlēm mazāk -, un Rīgas "Dinamo", kā rēķinā ir pieci punkti 16 mačos.

Tagad Toljati "Lada" dosies trīs spēļu izbraukuma sērijā, viesojoties pie Magņitogorskas "Metallurg, "Kunlun" un Vladivostokas "Admiral".

Izmantotie resursi:
Шляхтин: изменений в тренерском штабе ХК «Лада»...

  -2 [+] [-]

, 2017-09-30 18:24, pirms 6 gadiem
Ozoliņa uzticības kredīts bija neierobežots, bet ne jau tik milzīgs kā Artim! Nekas, Rīgai tagad būs PIEREDZĒJIS treneris.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-30 19:30, pirms 6 gadiem
Viena garāka zaudējumu sērija ātri vien izmainīs ladas plānus!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-30 19:51, pirms 6 gadiem
Tatad Artim tic un uzticas, tas labi. Jaturpina stradat.

     [+] [-]

, 2017-09-30 19:54, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Ozoliņa uzticības kredīts bija neierobežots, bet ne jau tik milzīgs kā Artim! Nekas, Rīgai tagad būs PIEREDZĒJIS treneris.
Uzticibas kredits ir viena lieta un Ozo tads tiesam bija, bet cita lieta, ka Ozo pats laikam juta, ka nebus arsana. Ja vien var ticet, ko pirms paris dienam teica Savickis un pats Ozo.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-30 20:06, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Tatad Artim tic un uzticas, tas labi. Jaturpina stradat.
Tak protams lol, nav jau tādi āmuri, lai nesaprastu situāciju. Ladai bija 5 labākie spēlētāji traumēti kādu laiku, tagad situācija ir labāka.