Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Nikars'' pāridarītāji piedzīvo sakāvi pret ''Barcelona''

Krišs Upenieks

''Nikars'' pāridarītāji piedzīvo sakāvi pret ''Barcelona''
Foto: Zigismunds Zālmanis

Šovakar Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC) startēja UEFA Eiropas telpu futbola komandu kausa 2. apakšgrupas otrā dienā. Pirmajā mačā Spānijas grands ‘’Barcelona’’ ar rezultātu 8:2 apspēlēja ‘’Nikars’’ pāridarītājus Ungārijas čempionus ‘’Gyor ETO’’.

Kā jau tas bija gaidāms, ar mača pirmajām sekundēm liels pārsvars piederēja spāņiem, tomēr, salīdzinot ar bosniešiem, ‘’Gyor’’ izskatījās daudz cerīgāk. Pirmos vārtus spāņi guva 3. minūtes beigās, kad bumbu jau tukšos vārtos sita Velasko. Pēc pavisam neilga laika pārsteidza ungāri – kārtējais lieliskais pretuzbrukums šajā turnīrā, kam punktu pielika Harrišs – 1:1.

Vairākas minūtes laukumā risinājās diezgan līdzīga spēle, tomēr puslaika vidusdaļā ar ļoti precīzu un spēcīgu sitienu zem vārtu pārliktņa Asiss atguva vadību Spānijas grandam – 2:1. Lai arī puslaika turpinājumā spāņi guva arī trešos vārtus, viņu rādītā spēle šovakar nebija tik baudām kā vakar – tika izdarīti vairāki sitieni vārtu virzienā no daudzām pozīcijām, bet mazāk tika kombinēts.

Otro puslaiku spāņi sāka ar vairākiem bīstamiem momentiem, un vienā no epizodēm Rodrigezs arī raidīja bumbu vārtu tīklā. Ungāri spēlēja patiešām atzīstami, tikai retu reizi ļaujot izspēlēt uzbrukumu spāņiem līdz lieliskai iespējai. Turpinājumā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – 5:2. Mača beigu daļā ''Barcelona'' iesita trīs bezatbildes vārtus, uzstādot mača galarezultātu - 8:2.

Pulksten 20:30 laukumā dosies Latvijas čempioni ‘’Nikars Rīga’’, tiekoties ar Bosnijas un Hercegovinas ‘’Leotar Trebinje.’’

  -1 [+] [-]

, 2011-09-30 19:38, pirms 13 gadiem
Svētdien mūsējie ar Barsu spēlē? Kur var uzzināt par biļetēm?

     [+] [-]

, 2011-09-30 20:37, pirms 13 gadiem
Pirmajā mačā Spānijas grands ‘’Barcelona’’ ar rezultātu apspēlēja ‘’Nikars’’ pāridarītājus Ungārijas čempionus ‘’Gyor ETO’’.