Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" piesaka futbolistu, izdzēšot tvītus, kuros viņš atbalstīja "Arsenal"

Rolands Eliņš

"Tottenham" piesaka futbolistu, izdzēšot tvītus, kuros viņš atbalstīja "Arsenal"
Mets Doertijs. Foto: Tottenham Hotspur

Anglijas Premjerlīgas klubs „Tottenham Hotspur” transfērā no „Wanderers” ieguvis Īrijas aizsargu Metu Doertiju. Viņš savā jaunajā klubā pieteikts ar asprātīgu reakciju uz viņa iepriekš publisko pausto atbalstu „Tottenham” principiālajai konkurenti „Arsenal”, un Doertijs kluba publicētajā video izdzēš savus „tvītus” par lielgabalniekiem.

Mets Doertijs „Wanderers” sastāvā spēlēja kopš 2010. gada un tās rindās aizvadīja vairāk nekā 300 spēles. Viņš bija „Wanderers” aizsardzībā katrā spēlē iepriekšējā sezonā Premjerlīgā, kā arī palīdzēja komandai iekļūt Eiropas līgas ceturtdaļfinālā.

28 gadus vecais spēlētājs karjeru turpinās Žuzē Morinju vadītajā „Tottenham” vienībā. Transfēra summa netiek publiskota, taču tā tiek lēsta nedaudz zem 20 miljoniem eiro. Tās ir labas ziņas arī viņa jaunības komandai Īrijā, proti, „Bohemians” iepriekšējā līguma dēļ saņems 10% no šīs transfēra summas.

Doertijam gan bija neliela „problēma” pirms pievienošanās „Tottenham”, proti, viņš iepriekš savā „Twitter” profilā nebija kautrējies izteikt atbalstu citai Londonas komandai „Arsenal”. Piemēram, 2012. gadā viņš bija rakstījis, ka „mīl „Arsenal” mūžīgi”, bet citā reizē veicis ierakstu, ka „Jā, esmu milzīgs „Arsenal” fans”.

Ar šo situāciju, kas mūsdienās vairs nav nemaz tik liels retums, „Tottenham” un Doertijs tika galā visai asprātīgā veidā – klubs publicēja video, kurā Doertijs apsēžas pie datora, kurā ir redzami viņa vecie „tvīti”. Doertijs izliekas pieķerts nedarbos un izdzēš šos ierakstus, paužot, ka šobrīd uz viņa krekla ir „Tottenham” simbols.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-30 16:10, pirms 4 gadiem
😁

  +4 [+] [-]

, 2020-08-30 16:46, pirms 4 gadiem
Spēja pasmieties par sevi/situāciju ir pati efektīvākā reklāma, malači.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-30 19:07, pirms 4 gadiem
Šis mani vienkārši fascinē.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-31 05:28, pirms 4 gadiem
krasava

     [+] [-]

, 2020-09-01 08:59, pirms 4 gadiem
Harijs Keins droši vien arī šo to gribētu izdzēst no interneta.