Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņa un Skudras "Torpedo" realizē divus vairākumus, tomēr galotnē zaudē Astanā

Agris Suveizda

Daugaviņa un Skudras "Torpedo" realizē divus vairākumus, tomēr galotnē zaudē Astanā
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kaspara Daugaviņa, Pētera Skudras un Normunda Siliņa pārstāvētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" četru izbraukuma spēļu sēriju noslēdza ar neveiksmi Astanā, mājinieku hokejistiem piekāpjoties ar rezultātu 2:4.

Astanas "Barys" rezultātu atklāja devītajā minūtē, kad komandas pirmo vairākumu ar precīzu metienu tuvajā stūrī realizēja Talgats Žailauovs (1:0). Arī "Torpedo" izmantoja savu pirmo vairākumu, 25. minūtē panākot izlīdzinājumu – pēc Žigas Jegliča metiena pirmais pie atlēkušās ripas bija Deniss Barancevs (1:1). Vārtu priekšā bija arī Daugaviņš.

Trīs minūtes līdz otrās trešdaļas beigām "Barys" atguva vadību. Kanādiešu aizsargs Darens Dīcs no savas aizvārtes iesāka uzbrukumu, kuru arī pats noslēdza, par spīti pārkāpumam eleganti vārtu priekšā apspēlējot aizsargu un no tuvas distances pārspējot Staņislavu Gaļimovu (2:1). Septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām "Torpedo" vairākumā vēlreiz panāca izlīdzinājumu – no tālienes precīzi meta Mihails Grigorjevs (2:2) -, tomēr jau pēc 64 sekundēm "Barys" atkal izvirzījās priekšā, Naidželam Dousam ar metienu stūrī noslēdzot pozicionāli uzbrukumu, kas sākās pie saviem vārtiem (3:2).

Nepilnas divarpus minūtes līdz pamatlaika beigām "Barys" trešo reizi palika mazākumā, taču šoreiz "Torpedo" vairākumu izmantot nespēja, un Kevins Dalmens divas sekundes līdz beigām ar metienu tukšos vārtos pielika mačam punktu – 4:2. Kaspars Daugaviņš kopā ar Jegliču un Jegoru Duginu spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, laukumā bija 16 minūtes un 47 sekundes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un zaudēja abos iemetienos.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" četru spēļu izbraukuma sērijā sakrāja septiņus punktus, bet pirmo mājas spēli aizvadīs sestdien, uzņemot Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Sanktpēterburgas SKA. Astanas "Barys" mājas spēļu sērijā izcīnīja deviņus no 12 punktiem, vienīgo neveiksmi piedzīvojot pret Rīgas "Dinamo" (3:5).

SpēleRez
Barys – Torpedo4:2
Slovan – Dinamo Mn20:00

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

     [+] [-]

, 2017-08-30 18:17, pirms 7 gadiem
Daugava galīgi nemanams bija, sezonas starts arī galīgi nav padevies. Ceru, atvērsies