Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Varbūt Ksenzovs šosezon vēl uzspēlēs"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kazakevičs: "Varbūt Ksenzovs šosezon vēl uzspēlēs"
FK "Jelgava"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

FK "Jelgava" galvenais treneris Dainis Kazakevičs Sportacentrs.com pauda cerību, ka šosezon vēl izdosies uzspēlēt vienam no viņa komandas aizsargiem, kapteinim Jurijam Ksenzovam, kuram pārbaudes spēlē Anglijā tika lauzta kāja.

"Ksenzovam ir kājas lūzums. Tā nav gluži potīte, taču kājas lejasdaļa. Provizoriskā prognoze ir sešas nedēļas ar ģipsi, pēc tam rehabilitācijas posms. Varbūt šosezon viņš vēl atgriezies laukumā," teica Kazakevičs.

"Jelgavas" treneris Ksenzova savainojumā traģēdiju nesaskata, jo viņa rīcībā ir seši aizsargi (Gubins, Daņilovs, Kazura, Ošs, Redjko un Savinovs), kuriem jācīnās par četrām vietām. Mēneša laikā atpakaļ tiek gaidīts Petrenko.

Kazakevičs viesošanos Anglijā (spēles pret "Fleetwood" (o:o) un "Blackpool" (1:1)) vērtēja pozitīvi: "Mums bija iespēja uzspēlēt pret pavisam citādāka stila un līmeņa komandām. Pirmais iespaids liecināja par to, ka Anglijā futbols ir ļoti attīstīts. Tā uzreiz nemaz nevar pateikt, pret kuru no abām pretiniecēm bija grūtāka spēle. "Blackpool" spēlēja tehniskāku futbolu, bet "Fleetwood" – fiziskāku spēli. Guvām pieredzi uzspēlēt citos ātrumos, izbaudīt turienes atmosfēru. Stadionos viss ir moderns, pat "Fleetwood" komandai. Mums vadošajiem klubiem līdz tādam līmenim vēl jāaug."

Jelgavnieku treneris uzsvēra to, ka viņa trenētajiem futbolistiem Anglijā bija iespēja sevi parādīt: "Uz "Blackpool" maču bija ieradušies vairāki skauti. Vai kāds tika pamanīts, šobrīd grūti teikt. Par to varēs runāt tad, kad būs konkrēti piedāvājumi. Jāsaka gan, ka tas nebija brauciena pašmērķis."

"Nospēlējot šīs divas spēles, vairs neizbrīna tas, ka Anglijas kausā regulāri zemāko līgu komandas spēj izsist Premjerlīgas klubus. Pie mums nekas tāds nevar notikt. Varbūt 1. līgas vadošās komandas varētu pārsteigt pret Virslīgas komandām, bet ne 2. līgas pārstāves," piebilda Kazakevičs.

Runājot par kausiem, jau rīt "Jelgava" Latvijas kausa astotdaļfinālā savās mājās uzņems "Olimpu". "Jelgavai" tā būs ceturtā spēle astoņās dienās. Neizbēgami rodas jautājums par spēlētāju nogurumu.

"Nevar nebūt noguruma šādā blīvā grafikā, taču zinājām, uz ko gājām. Brīžiem rodas iespaids, ka Latvijā futbolistiem ir kūrorts – pa vienai spēlei nedēļā. Tas nav normāli... Četras spēles astoņās dienās arī nav ideāli, taču šoreiz tā sanācis. Anglijā lielāka slodze bija tikai 3-4 futbolistiem, bet kopumā mačos pret angļiem devām iespēju uzspēlēt vairākiem futbolistiem, kuri Virslīgā daudz nespēlē."

"Jelgava" no Anglijas atgriezās vakar. Komandai šovakar būs treniņš, bet rīt plkst. 19:00 savā laukumā jātiekas ar "Olimpu". Pēc tam komanda būs pelnījusi divas brīvdienas.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-30 12:02, pirms 13 gadiem
''kopumā mačos pret angļiem devām iespēju uzspēlēt vairākiem futbolistiem, kuri Virslīgā daudz nespēlē''

Kāds zina, kādā sastāvā spēlēja pret ''Blackpool''? ''Jelgavas'' mājaslapā sastāva nav.

  -1 [+] [-]

, 2011-07-30 12:03, pirms 13 gadiem
Vai kāds tika pamanīts, šobrīd grūti teikt

No ''Skonto'', FKV, LM piedāvājumu nav?

     [+] [-]

, 2011-07-30 12:04, pirms 13 gadiem
''kopumā mačos pret angļiem devām iespēju uzspēlēt vairākiem futbolistiem, kuri Virslīgā daudz nespēlē''

Tas jau tā ka uz pirmo spēli bija tikai 14. spēlētāji. Bet daži pat netika paņemti.

     [+] [-]

, 2011-07-30 14:16, pirms 13 gadiem
1 rakstīja: Kāds zina, kādā sastāvā spēlēja pret ''Blackpool''? ''Jelgavas'' mājaslapā sastāva nav.
Pēc spēles pret ''Blackpool'' kāds komentāros bija ielicis sastāvu - Team: Bouzanis, Bignot, Eastham, Hill, Harris, Sylvestre, Eardley, Martinez, Ince, Clarke, Sutherland.
Par pareizību gan neatbildu.

Pēcspēles komentāri:
‪FK "Jelgava" futbola spēlei...
‪Intervija ar FK...
‪Latvijas FK „Jelgava" pret angļu...