Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam zaudējums pusfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam zaudējums pusfinālā
Andis Juška
Foto: www.prosperitaopen.cz

Latvijas tenisistam Andis Juškam šodien neizdevās iekļūt Kuresāres (Igaunija) „Future” vienspēļu turnīra finālā. Līdzīgā pusfināla cīņā viņš ar 6:7(4), 6:4, 4:6 piekāpās slovākam Jozefam Kovalikam (ATP 543.), sacensības noslēdzot ar sešu reitinga punktu izcīnīšanu.

Jau ziņojām, ka šonedēļ virkne Latvijas tenisistu spēlēja „Future” turnīrā Sāremā salā (kuresāres pilsētā). Veiksmīgākais vienspēlēs bija Andis Juška (ATP 423.), kurš turnīrā bija izlikts ar 2.numuru. Pirmajās divās sacensību kārtās mūsu sportists apspēlēja šveicieti Luku Margaroli un somu Maksu Vennakoski (abus ar 6:1, 6:1), bet ceturtdaļfinālā tika galā ar baltkrievu Andreju Vasiļevski (ATP 731.).

Vakar lietus dēļ vienspēles netika spēlētas, tāpēc šodien Kuresārē bija plānots izspēlēt kā pusfinālus, tā finālu. Diemžēl Andim iznāca tikai viena cīņa – pusfinālā pret slovāku Jozefu Kovaliku (ATP 543.) zaudējums trijos līdzīgos setos – 6:7(4), 6:4, 4:6. Līdz ar to vienspēļu rangā Andis nopelnīja sešus punktus. par turnīra čempionu kļuva čīlietis Hanss Podlipniks Kastiljo (ATP 520.), kurš Kovaliku finālā apspēlēja ar 1:6, 6:2, 6:0.

Atgādinām, ka vakar Juška duetā ar tenisu Pavlovu kļuva par šo sacensību dubultspēļu čempioniem, finālā ar 6:3, 7:6(3) uzveicot čīlieša Hansa Podlipnika-Kastiljo un igauņa Vladimira Ivanova duetu. Dubultspēļu rangā katrs no Latvijas tenisistiem nopelnīja pa 18 reitinga punktiem.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-07-31 10:19, pirms 13 gadiem
Vai 6 punkti nozīmē, ka 15 vietas uz augšu?